Posted on

Ohjaamo Helsinki juhli osallisuutta ja maksutonta ehkäisyä

OsalliSeksi Stadissa –tapahtuma järjestettiin keskiviikkona 6.6 Narinkkatorilla. Tapahtuman ideana oli juhlistaa Helsingin kaupungin päätöstä siitä, että alle 25-vuotiaille helsinkiläisille nuorille tarjotaan maksuton ehkäisy. Tarjolla oli ehkäisyn lisäksi monipuolista tietoa esimerkiksi nuorten osallistumis- ja vaikutusmahdollisuuksista, työpaikoista sekä seksuaaliterveydestä. Ohjelmassa oli myös hyviä esiintyjiä, joten musiikkiakin päästiin siis kuulemaan.

Ohjaamolla oli tapahtumassa pöytä, jossa sai tehdä omia pinssejä. Oli mahdollista piirtää kokonaan oma design tai valita valmis kuva. Pinssit olivat suuri menestys ja halukkaita riitti jonoksi asti. Pinssien ohella saimme kerrottua useille nuorille Ohjaamosta ja sen tarkoituksesta.

Tapahtumassa oli mahtava tunnelma ja kävijöitä riitti, vaikka sääolosuhteet eivät olleet kaikista parhaimmat. Suomen kesä pääsi näyttämään todellisen luonteensa, kun neljän tunnin aikana nähtiin sekä aurinkoa ja poutapilviä että koko taivaan peittävää harmaata pilvimassaa ja sadetta saavista kaatamalla. Ollessamme ainoat ilman telttaa, olimme todella sään armoilla. Onneksemme vieressä olleet Pakilan työkeskuksen esittelijät olivat ystävällisiä ja saimme sadekuuron sattuessa pitää sadetta heidän katoksensa alla. Kiitokset vielä järjestäjille mukavasta tapahtumasta!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *