Posted on

Rekrytointitapahtuma Malmilla tarjosi mahdollisuuden lähes 200 työnhakijalle

Ohjaamo Helsinki järjesti 29.8. alueelliseen työhömme liittyvän rekrytapahtuman Malmitalossa. Noin 200 nuorta kävi tutustumassa 15 rekrytoivan yrityksen tarjontaan. ”Lisää tällaisia tapahtumia!” toivottiin jatkossa.

Ohjaamo Helsingin alueellinen työ juurruttaa ohjaamotoimintaa Pohjois- ja Itä-Helsingin alueille. Malmin alueella ohjaamolaiset voi tavata tiistaisin klo 12-16 Malmin Kelassa ja idässä palvelemme torstaisin klo 13-17 Itiksen Stoassa. Ohjauksen lisäksi ohjaamotoimintaan kuuluvat myös rekrytointitapahtumat, joista viimeisin järjestettiin Malmilla 29.8.

Tapahtumaan osallistui 15 työnantajaa, joilla kaikilla oli runsaasti työpaikkoja tarjolla. innokkaita nuoria oli liikkeellä noin 200. Tapahtumassa oli tarjolla nuorille uraohjaajien neuvontaa, pikavinkit haastatteluun-tietoisku sekä mahdollisuus päästä työnantajien pikahaastatteluihin ja edetä kohti työpaikan saamista. Myös koulutuspoluista oli mahdollisuus keskustella Stadin ammattiopiston asiantuntijoiden kanssa.

Työnantajat ja muut yhteistyötahot antoivat tapahtumasta erittäin hyvää palautetta. Samoin työnhakijat olivat tyytyväisiä siihen, että paikalla oli paljon eri alojen työnantajia, joiden kanssa pääsi juttelemaan ja osallistumaan pikahaastatteluun. Osallistujien palautetta: ”Lisää tällaisia tapahtumia!” ”Tämä oli hyödyllinen tapahtuma.” ”Oli hienoa päästä haastatteluun!”

Tapahtumassa olivat mukana:

Adecco, Airpro, Bolt Works, Comforta, ISS, Jysk, Kierrätyskeskus, Niemi, Onni terveys, Securitas, Seure, Staffpoint, Stark, Taksi solutions ja Transval.

”Tulemme järjestämään syksyn kuluessa muitakin isoja rekrytointitapahtumia Ohjaamo Helsingin alueelliseen toimintaan liittyen Pohjois- ja Itä-Helsingissä”  lupaa Ohjaamo Helsingin yrityskoordinaattori Tuulia Rauhala-Kaltio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *