Posted on

Työnantajatreffit: Seure Henkilöstöpalvelut Oy 13.12. klo 13.00

Oletko aidosti kiinnostunut autististen ja kehitysvammaisten lasten ja nuorten parissa työskentelystä? Haluatko tehdä aidosti merkityksellistä työtä? Tule tapaamaan Seuren rekrytoijia Työnantajatreffeille Ohjaamo Helsinkiin 13.12. klo 13.00!

Tulethan tapahtumaan ajoissa, jo 12.45, sillä tapahtuma aloitetaan klo 13.00!

Tilaisuus alkaa Ohjaamon sparrauksella ja työnantajan infolla työtehtävistä. Näiden jälkeen alkavat 5 minuuttia kestävät henkilökohtaiset haastattelut. Tilaisuus kestää noin 2-3 tuntia.

Tilaisuus on suunnattu 18-30-vuotiaille.

Seure rekrytoi koulunkäyntiavustajia autismi- ja kehitysvammaluokkiin eri pituisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulla. Koulunkäyntiavustajan työtehtäviin autismi- ja kehitysvammaopetuksessa kuuluu autististen, lievästi ja vaikeasti kehitysvammaisten lasten ryhmissä avustaminen koulupäivän aikana sekä aamu- ja iltapäivätoiminnassa. Tehtäviä on sekä ala- että yläkoulun puolella. Koulunkäyntiavustaja työskentelee yhdessä opettajan ja mahdollisten muiden koulunkäyntiavustajien kanssa.

Arvostamme:
– Soveltuvaa koulutusta tai aikaisempaa kokemusta autististen tai kehitysvammaisten lasten kanssa toimimisesta ja lapsiryhmien ohjaamisesta
– Aitoa kiinnostusta autististen ja kehitysvammaisten lasten ja nuorten parissa työskentelyyn
– Taitoa toimia sensitiivisenä ja turvallisena aikuisena ja uskallusta puuttua haastaviinkin tilanteisiin

Ei kuitenkaan hätää, jos sinulla ei ole koulutusta tai aiempaa kokemusta, sillä viikolla 4 on mahdollisuus päästä mukaan autismi- ja kehitysvammaperehdytykseen. Perehdytys kestää yhteensä kolme päivää ja pitää sisällään yhden teoriapäivän Seuren toimistolla, kaksi harjoittelupäivää koulussa sekä palautekeskustelun puhelimitse. Mukaan perehdytykseen valitaan soveltuvimmat hakijat ja perehdytyksen ajankohta sovitaan erikseen perehdytykseen valitun työnhakijan kanssa.

Ilmoittaudu mukaan, Arja Kukkonen, p. 040 6555 403, arja.h.kukkonen@hel.fi !

Ja merkitse tilaisuus kalenteriisi: Ohjaamo Helsinki (Fredrikinkatu 48) to 13.12. kello 13-15!

Katso ohjeet rekrytapahtumaan valmistautumiseksi täältä!

OHJAAMO HELSINKI, FREDIRIKINKATU 48, KAMPPI, AVOINNA MA-PE KLO 12-17!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *