Posted on

Allianssin nuorisovaihdon välivuosi-info Ohjaamossa ke 8.8. klo17

Onko mielessäsi välivuosi? Mitä jos viettäisit sen ulkomailla!

Allianssin Nuorisovaihdon kautta on mahdollista lähteä ulkomaille vaikkapa vapaaehtoistyöhön, työharjoitteluun tai au pairiksi. Vapaaehtoistyössä vaihtoehtoina on erilaisia parista viikosta vuoteen kestäviä projekteja eri puolilla maailmaa.

Voit esimerkiksi osallistua luonnonsuojelutehtäviin vaikkapa Italiassa tai Keniassa tai opettaa englantia Intiassa tai Koreassa. Jos taas lasten kanssa työskentely on sinun juttusi, haluat ehkä lähteä au pairiksi esimerkiksi Uuteen-Seelantiin tai Australiaan. Jälleen loppukesästä aukeaa haku myös ammatillisen koulutuksen työharjoitteluihin Euroopassa. Allianssin nuorisovaihdon ohjelmavalikoimasta löytyy myös EU-tuettuja Erasmus+ -ohjelmavaihtoehtoja.

Tutustu ohjelmiin jo ennakkoon Allianssin nuorisovaihdon nettisivuilla osoitteessa http://nuorisovaihto.fi/etusivu/ ja tule juttelemaan kanssamme juuri sinulle sopivasta vaihtoehdosta Välivuosi-infoon 8. elokuuta klo 17.00 Ohjaamo Helsinkiin!

Paikalla on Nuorisovaihdon edustajia kertomassa eri ohjelmavaihtoehdoista sekä kauttamme maailmalla olleita antamassa vinkkejä ja kertomassa omista kokemuksistaan.
Tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *