Posted on

Carlos, HAKUavusta TEAK:iin

”Kolme vuotta oon ollut sossupummina, joka saa tukea valtiolta valmistautuessani pääsykokeeseen. En oo järjestäytynyt ihminen, joten arvostan, että Ohjaamo auttoi mua hankkimaan töitä kun tarvitsin. Valmistauduin teatteria varten tekemällä töitä 16 tuntia päivässä. Sain ihmisiä, jotka uskoi mun unelmiin ja ihmisiä, jotka antoi mulle apua kun tarvitsin. Sain töitä Ohjaamon avulla. Ne sai mut tajuamaan että mulla on potentiaalia. Ne antoi myös tilaa siihen, etten ottanut duuneja, jotka ei palvellut mun tarpeita. Duuneista sain uusia rooleja, jota pystyin käyttämään hyväksi pääsykokeissa. Työntekijät on ollut tärkeitä, ja ne otti mut ihmisenä vastaan eikä vaan asiakkaana. Ne usko mun energiaan, ja anto suunnan sille, vaikka sillä ei aina ollut suuntaa. Tulin hakemaan duunii, mutta sain ystävän. Se on Ohjaamon tärkein duuni. Ohjaamossa on ihailtava yhteisötunnelma ja muut maat saa olla kateellisia siitä. On tärkeetä antaa niille tilaa, joilla ei oo instituutiota takanaan. Haluun olla esikuvana kaikille. Se, ootko töissä vai koulussa ei mittaa sun ihmisarvoa. Oon sama jätkä kun silloin kun olin sossupummina. ”

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *