Posted on

HAKUapu auttaa entistä useampia työnhaussa

HAKUapu on Ohjaamo Helsingin palvelu nuorille, jotka tarvitsevat apua työhakemusten tai CV:n laatimisessa. HAKUapu on avoinna maanantaista keskiviikkoon klo 13-16 ja perjantaisin klo 12-15. Tarkastelimme HAKUavun kehitystä elokuusta 2017 toukokuuhun 2018.

Elokuusta 2017 lähtien HAKUavussa kävijoiden määrä on ollut nousussa ja tähän mennessä suurin kävijämäärä on saavutettu maaliskuussa 2018, kun palvelua käytti 75 henkilöä. Kesätöiden haku näkyi muutenkin HAKUavun kävijämäärissä, helmikuun 2018 yltäessä lähes maaliskuun tasolle ja tammikuunkin uusien kävijöiden määrän ollessa yli 20.

HAKUavussa käydään myös entistä useammin uudestaan. Pääsääntöisesti aikaisemmin HAKUavussa käyneiden määrä on ollut uusien kävijöiden määrää korkeampi, joka sekin on jatkanut kasvuaan. Suullisen tutkimuksen perusteella HAKUapuun löydetään herkästi kavereiden suosituksen perusteella, joten palvelusta on saatu hyviä kokemuksia.

HAKUapu palvelee jatkossakin työtä hakevia nuoria Ohjaamo Helsingissä ma-ke klo 13-16 ja pe klo 12-15. Otamme myös mielellämme vastaan kehitysideoita palveluun!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *