Posted on

Kevään työnantajatreffien satoa

Kevään 2018 työnantajatreffit on nyt pidetty ja on aika tarkastella työn tuloksia. Vuoden 2018 aikana Ohjaamo Helsingissä on käynyt rekrytoimassa 12 yritystä. Kävijöitä yksittäisillä työnantajatreffeillä on ollut enimmillään 33 ja työnantajilla on ollut jopa 30 paikkaa avoinna kerrallaan.

Työnantajatreffit on Ohjaamo Helsingin palvelu, jossa rekrytoivat työnantajat pääsevät haastattelemaan töitä hakevia nuoria. Nuoret taas pääsevät suoraan pikahaastatteluun tapaamaan työnantajaa, hakemustenlähettämisvaiheen ohi. Työnantajatreffeillä rekrytoivilta työnantajilta edellytetään sitä, että heillä on oikeasti avoimia työpaikkoja ja että kaikki työnhakijat haastatellaan.

Työnantajatreffien kautta esimerkiksi Barona on päässyt tapaamaan 31 innokasta nuorta työnhakijaa. Opteam taas löysi yksittäisiltä työnantajatreffeiltä kaksi uutta kaupan alan työntekijää. Tilastoiduille työnantajatreffeille osallistuneista työnhakijoista 33-6 % sai töitä työnantajatreffien kautta.

Kesätauon jälkeen työnantajatreffit jatkuvat taas elokuussa tutuin ja uusin työnantajin. Työnantajatreffien ajatus säilyy kuitenkin samana: oikeita työpaikkoja, oikeille tekijöille.

Tervetuloa mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *