Posted on

Media-alan aamupalakoulutukset Ohjaamossa

Media-alan aamupalakoulutukset joka toinen keskiviikko klo 10 ja päättyy klo 12.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki alle 30-vuotiaat nuoret, joita kiinnostaa media-ala eli audiovisuaalisen alan sisällöt, taiteellisiin ja tuotannollisiin liittyvät tehtävät, elokuvailmaisu ja televisiotuottamisen ja graafisen suunnittelun asiat.Lisäksi toivomme paikalle tulevan kaikki alalle kouluttautuneet, jotka haluavat tietää alansa työpaikkamahdollisuuksista ja kuinka he voivatedetä itsensä työllistämisessä. Kursseja on seitsemän ja osallistua saa mihin tahansa kurssiin tai vaikka kaikkiin.

ke 21.2. Maiju Mitrunen, toiminnanjohtaja, Mediakunta: Mediakunta on osuuskunta journalisteille ja viestinnän ammattilaisille.
https://mediakunta.fi/

ke 7.3. Janne Itäpiiri, Senior Concept Designer, Zoan VR: Virtuaalitodellisuudessa asiakkaasi ei vain näe, vaan hän pääse itse tekemään ja kokemaan.
http://zoan.fi/vr-markkinointi/

ke 21.3. Ale Torkkel, Senior Lecturer Metropolia, XR-design-koulutus: 3D teknologioita, virtuaalisen- ja laajennetun todellisuuden menetelmiä.

ke 4.4. Simo Sippola, ohjaaja/dokumentaristi, YLE TV1
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/12/18/dokumenttiprojekti-kallis-elama

ke 18.4. Pauliina Moisander, tuottaja, FremantleMedia: FremantleMedia on maailman suurimpia toimijoita tv-brändien luomisen, tuottamisen ja jakelun alalla.
http://www.fremantlemedia.fi/yritys

ke 2.5. Kaisa Mattsson, toimitusjohtaja, Anna Mattsson, Art Director, Mattsson & Mattsson: Graafinen suunnittelu. http://www.mattssonandmattsson.fi/

ke 9.5. Aki Kolehmainen, AR/VR Business Lead, Futurice Oy: Virtuaalitodellisuus ja lisätty todellisuus eli augmented reality (AR) lisää katselijan älypuhelimen ruudulle (tai AR-lasien näkökenttään) virtuaalisia elementtejä. https://futurice.com/

Ilmoittautuminen vaaditaan: maria.honkanen@hel.fi, puh: 040 826 3290 tekstarilla.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *