Posted on

Ohjaamo Helsinki harrastaa #huvinvuoksi

Tänään 15.5.2018 Ohjaamo Helsingissä käynnistyy #huvinvuoksi -tapahtumasarja, jossa mahdollistamme uusien harrastusten ja vapaa-ajan aktiviteettien kokeilemisen maksutta nuorille helsinkiläisille.

Ohjaamo Helsinki ei käsittele vain työ- ja koulutuskysymyksiä, vaikka näitä asioita meillä käsitelläänkin usein. Ihmiselämään kuuluvat myös vapaa-ajan vietto ja rentoutuminen, mitä haluamme korostaa #huvinvuoksi -tapahtumilla.

Tapahtumasarja alkaa tänään 15.5.2018 retkellä Valokuvataiteen museoon, jossa tutustumme Tuntuuko tutulta? – Valokuvia suomalaisesta arjesta -näyttelyyn. Näyttely antaa suodattamattoman kuvan suomalaisten arjesta, johon voimme kuka tahansa samaistua.

Torstaina 31.5. keilaamme Ruusulan keilahallissa. Keilaus on mukava harrastus, joka on vielä mukavampi kavereiden kanssa. Ohjaamo Helsingin mukana pääsee kokeilemaan keilausta porukalla, maksutta totta kai.

12.6. vietämme Ohjaamo Helsingissä Tuunaa itse ja vaikuta -päivää. Tällöin Ohjaamo Helsinkiin voi tuoda omia vaatteita tuunattavaksi entistä ehommiksi. Tarjoamme välineitä, ammattitaiteilijan ohjausta ja pientä syötävää.

Tärkeimpänä, haluamme kuitenkin kuulla nuorilta helsinkiläisiltä itseltään, mitä he haluavat tehdä. Ohjaamo Helsinki on avannut nuorille helsinkiläisille suunnatun kyselyn,  jonka kautta voi ehdottaa järjestettävää toimintaa. Valitsemme parhaan ehdotuksen, jonka Ohjaamo Helsinki toteuttaa kesän aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *