Posted on

Ohjaamo Helsinki Malmilla ja Itäkeskuksessa

Aiemmin keväällä Ohjaamo Helsinki kokeili alueellista työtä Mellunmäen Me-talolla. Palveluille lähellä nuoria itseään havaittiin olevan tilausta ja alueellista työtä päätettiin jatkaa. Tällä hetkellä ohjaamolaiset palvelevat helsinkiläisiä nuoria tiistaisin klo 12-16 Malmin Kelassa ja torstaisin klo 13-17 Itäkeskuksen Stoassa.

Matka keskustaan Fredrikinkadulle voi olla pitkä, kun apua kaipaisi tässä ja nyt. Ohjaamo Helsingin tavoitteena on olla tavattavissa silloin, kun nuori sitä tarvitsee, ja tästä syystä olemme laajentaneet toimintaamme myös Malmille ja Itäkeskukseen.

Alueellista työtä kokeiltiin aiemmin keväällä 2018 kerran viikossa Mellunmäen Me-talolla. Palvelulla huomattiin tavoitettavan myös nuoria, jotka eivät asioineet keskustassa Fredrikinkadulla, vaikka tarvetta ohjaukselle ja neuvonnalle olikin. Luonnollinen jatko Mellunmäestä alkaneelle alueelliselle työlle olikin laajentaa sitä idän lisäksi myös pohjoiseen.

Tällä hetkellä Ohjaamo Helsinki palvelee asiakkaitaan tiistaisin klo 12-16 Malmin Kelassa ja torstaisin  klo 13-17 Itäkeskuksen Stoassa. Palvelu on otettu hyvin vastaan ja etenkin Malmilla on riittänyt asiakkaita. Tarkoituksemme on pystyä myös jatkossa tarjoamaan ohjausta ja neuvontaa mahdollisimman saavutettavasti, siellä missä sinäkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *