Posted on

Onni Cafén loppuvuosi 2018

Onni Café on Ohjaamo Helsingin avoin ja maksuton hyvinvointikahvila, jossa tapaat eri alojen asiantuntijoita perjantaisin klo 13-15 vaihtuvien teemojen äärellä. Ota kuppi kahvia ja käytä perjantai-iltapäivä omaan hyvinvointiisi!

Ei ennakkoilmoittautumista, tule vain paikalle!

Jokaisella kerralla on mukana teeman asiantuntija sekä Ohjaamon työntekijöitä.

Onni Café vuonna 2018:

16.11. Talous; rahankäyttö
Onni Caféssa pohditaan tällä viikolla omaa rahankäyttöä ja talousosaamista. Tule tietovisailemaan, suunnittelemaan omaa budjettia ja jakamaan säästövinkkejä. Luvassa tekemistä ja toimintaa! Mukana Taloustaitohanke.

23.11. Mielen hyvinvointi
Tällä viikolla Onni Café on osana Ohjaamon mielen hyvinvoinnin viikkoa, jolloin keskitymme työpajojen kautta mielen hyvinvointiin. Voimapajassa pohditaan omia vahvuuksia ja etsitään arjen voimavaroja, Rohkeuspajassa unelmoidaan ja rohkaistutaan sekä Kuka minä olen? –pajassa syvennytään omaan itseen. Mukana Mielenterveyden keskusliitto ja kokemusasiantuntijoita.

30.11. Asuminen
Tällä viikolla esillä on taas asumisen asiat; mietityttääkö mistä saada asunto Helsingissä, miten luottotiedot vaikuttavat asunnon saantiin, mikä on kotivakuutus tai miten kodista pitäisi huolehtia? Mukana Pks Nuorisoasuntojen asumisneuvoja. Voit myös saada henkilökohtaista asumisneuvontaa samaan aikaan Ohjaamon neuvonnassa.

7.12. Talous; velat
Onni Cafén teemana on tällä viikolla velat ja vipit. Keskustellaan yhdessä siitä, mitä tapahtuu maksamattomille laskuille, miten velkaantumisen kanssa voi selvitä ja mitkä tahot auttavat, jos velkoja on syntynyt. Mukana Taloustaitohanke ja pankin vapaaehtoinen, jolta voi kysellä pankkiasioinnista.

14.12. Vapaa-aika; vapaaehtoistyö
Kaipaatko arkeesi jotain uutta mielekästä tekemistä, josta saa hyvän mielen ja tapaat uusia ihmisiä? Tule kuulemaan vapaaehtoistyön erilaisista mahdollisuuksista tämän viikon Onni Caféseen! Mukana on vapaaehtoistoimintaa yhteen kokoava Kansalaistoiminnan välityskeskus, joka tuntee oikeet tyypit kun tulet kertomaan mikä sua kiinnostaisi. Mukana on myös järjestöjä, joihin voit lähteä mukaan.

Tervetuloa kysymään, kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Kysy lisää: Sini Korhonen, ONNI-hanke, puh. 050 516 1211, sini.korhonen@te-toimisto.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *