Posted on

Onni Cafén vuosi

Helsingin Ohjaamossa on aloittanut vuonna 2018 valtakunnallinen psykososiaalisen tuen Onni-hanke. Onni-hankkeen myötä olemme saaneet Ohjaamoon mm. uuden hyvinvointikahvilan, Onni Cafén!

Onni Café on täysin vapaaehtoinen ja maksuton hyvinvointikahvila Ohjaamo Helsingin neuvonnassa. Perjantaisin kello 13-15 järjestettävään kahvilaan voi tulla kuka tahansa nuori ilman ennakkoilmoittautumista kupilliselle kahvia. Kahvilaan voi tulla vain oleilemaan ja kuuntelemaan vaihtuvia asiantuntijoita sekä halutessaan osallistua keskusteluun päivän aiheesta.

Onni Cafén viikoittain vaihtuvat teemat käsittelevät hyvinvoinnin eri osa-alueita. Jokaisella kerralla kahvilassa on teeman asiantuntija, esimerkiksi asumisneuvoja, sekä Onni-hankkeen työntekijä. Syksyllä 2018 Onni Caféssa on käsitelty asumista, liikuntaa, rahankäyttöä, velkaantumista, mielen hyvinvointia sekä vapaaehtoistyötä.

Haluamme tässä vaiheessa kiittää kaikkia osallistujia ja vierailevia asiantuntijoita mielenkiintoisista keskusteluista!

Onni Café jatkuu myös ensi vuonna pe 11.1. unelmoinnin teemalla. Kevään tapahtumat löydät täältä!

Jos sinulla on idea käsiteltävästä teemasta tai tunnet jonkun, joka haluaisi olla mukana toteuttamassa kahvilaa, ota yhteyttä Onni-hankkeen Sini Korhoseen, puh. 050 516 1211, sini.korhonen@te-toimisto.fi.

Tervetuloa Onni Caféseen myös vuonna 2019!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *