På svenska

Välkommen till Navigatorn Helsingfors!

Navigatorn Helsingfors erbjuder personlig handledning till unga under 30 år. Till Navigatorn kan man komma utan tidsbokning och få den hjälp man behöver. Vid Navigatorn får ungdomar rådgivning och handledning samt stöd i den egna livssituationen. Stödet kan gälla t.ex. utbildning och sysselsättning, livshantering, karriärplanering eller sociala färdigheter. Vi finns på Fredriksgatan 48 och vi har öppet  i juli måndag -fredag 12-16.

 

 

Luckan finns på plats i juli på måndagar kl. 12-16 och ger service på svenska.

På Navigatorn finns också vi som ger service på svenska:
– Matias Fredriksson, tel. 0295 040 117 eller matias.fredriksson(at)te-toimisto.fi
– Pirkko Pitkänen, pirkko.pitkanen(at)te-toimisto.fi
– Marina Nygård, tel. 0295 025 625 eller marina.nygard(at)te-toimisto.fi

Vi samarbetar också med Ungdomsakademin Luckan och Sveps ungdomsverkstad.

Ungdomsakademin Luckan erbjuder svenskspråkig handledning i frågor som gäller arbete, studier eller fritid varje måndag kl. 12-16 på Navigatorn Helsingfors. Om du vill, kan du boka tid i förhand, louise.mannil(at)luckan.fi

Sveps är den enda svenskspråkiga ungdomsverkstaden i huvudstadsregionen. På Sveps kan du få hjälp om du funderar på utbildningsfrågor, söker jobb, är i behov av en lägenhet eller vill ha hjälp med kontakten till myndigheter – på svenska. Handledningen sker både individuellt och i grupp.

 

UngInfo är en app där unga kan hitta svenskspråkiga stödtjänster i Nyland. Med appen kan du lätt söka stöd och svar på frågor gällande psykisk och fysisk hälsa, studier, arbete och ekonomi. Appen kan laddas ner från AppStore och Google play. Den finns även som en webbversion på www.unginfo.fi. Appen upprätthålls av Ungdomsakademin Luckan (www.ungdomsakademin.fi).

 

 

 

Du kan skicka oss ett meddelande hit: