Posted on

Personalhuset Staffing Group Oy hakee asiakaspalvelijoita 7.6.

Oletko asiakaspalvelun ammattilainen? Löytyykö sinulta myös jonkin verran tietotekniikan teknistä osaamista ja haluat yhdistää nämä taidot?

Haemme nyt TEKNISEN TUEN ASIAKASPALVELIJOITA Helsinkiin.

Työssä pääset auttamaan asiakkaita heidän päivittäisessä käytössään olevien laitteiden käytössä sekä ratkomaan älylaitteiden käyttöön liittyviä teknisiä ongelmia suomeksi ja englanniksi. Työajat sijoittuvat ma – pe klo 08 – 20.00 välille.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen ja alkaa kesäkuussa.

Odotamme sinulta aiempaa asiakaspalvelukokemusta kasvokkain tai puhelimitse sekä kiinnostusta teknisiin laitteisiin (puhelimet, tabletit, tietokoneet). Tehtävässä vaaditaan erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Toivomme sinun olevan iloisella ja positiivisella asenteella varustettu oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentelijä. Loistavat vuorovaikutustaidot sekä oppimishalu ovat merkittävässä asemassa työssä menestymisen kannalta.

Tarjoamme sinulle työn tunnetun kansainvälisen teknologiabrändin parista. Tehtävässä on hyvä kiinteä kuukausipalkka 1959,46 euroa sekä motivoiva bonusmalli. Lisäksi käytössäsi on erinomaiset henkilöstöedut, kuten kuntosalin vapaa käyttö, hedelmätarjoilu pari kertaa viikossa, lounas-, työmatka-, sekä liikunta- ja kulttuurietu.

Ota printattu CV mukaasi ja myy itsesi työnantajalle. CV:n voit tehdä ja printata ennakkoon Ohjaamoissa.

Ilmoittaudu mukaan!

Arja Kukkonen, p. 0295 040 617, arja.kukkonen@te-toimisto.fi

OHJAAMO HESINKI, FREDRIKINKATU 48, KAMPPI, AVOINNA MA 12-17 JA TI-PE 10-17

Tapahtuma Facebookissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *