Posted on

Malmin rekrytointitapahtuman satoa

Yrityskoordinaattorimme Tuulia on järjestänyt Ohjaamo Helsingin asiakkaille useita rekrytointitapahtumia, viimeksi Malmilla 7.11. ja Forumissa 30.10. Tuulia kirjoitti, kuinka Malmilla sujui!

Ohjaamo Helsingin järjestämä  rekrytointitapahtuma Malmitalossa keräsi salin täyteen työnantajia, joilla oli tarjolla haettavaksi yhtensä noin sata työpaikkaa. Työnhakijat olivat innokkaasti työnantajiin tutustumassa ja omaa kiinnostustaan esiin tuomassa. Työnantajat pikahaastattelivat kymmenittäin hakijoita ja sopivat jatkosta.

Työnantajia oli mukana  tällä kertaa 14. He antoivat erittäin hyvää palautetta tapahtumasta ja hakijoiden tapaamisesta sekä siitä, että järjestämme näitä kohtaamispaikkoja. Lisäksi asiakkaita palveli Stadin ammattiopisto koulutuspolkuineen, HNMK kertoi palveluistaan ja Te-toimiston asiantuntijat auttoivat asiakkaita oman alansa asioissa. Helsingin nuorten palveluiden uraohjaajat auttoivat asiakkaita työnhaussa ja muissa kysymyksissä.

Tapahtuma oli kokonaisuutena erittäin onnistunut niin työnantajien kuin työnhakijoidenkin mielestä. Nyt odotellaan hetki, jotta pikahaastattelut hakijat etenevät työnantajien kanssa työpaikkojen saamisessa.

Aida, Nadia ja Abdihamid sekä Treamerin Ida Gönman.

Työnhakijoiden palautteita: ”Tapahtumassa oli hyvä ja kannustava ilmapiiri”, Sain täsmätietoa työpaikoista, kun pääsin tapaamaan useita työnantajia kerralla”,  ”Tapahtuma oli erittäin hyvä ja sijainti oli sopiva”, ”Sain henkilökohtaista palvelua tapahtumassa”, ”Tämä on hyvä ja rento tapa keskustella työnantajan kanssa”, ”Pääsin useisiin pikahaastatteluihin!”

Tapahahtumassa oli töissä Treamer-mobiilialustan kautta työkeikan tämän tapahtuman järjestelyissä saaneet Aida, Nadia ja Abdihamid.  He kertoivat yhteen ääneen olevanssa hyvin tyytyväisiä Treamerin kautta tekemiiinsä aiempiinkin työpesteihin.  Myös tämä keikka rekrytapahtumassa oli  hyvä ja rento työmahdollisuus.” Olen tosi tyytyväinen saamiini töihin ja siihen että voin saada töitä silloin kun minulle sopii”. ”Treamer on myös helppo käyttää ja saan palautteen tekemästäni työstä”.

Tapahtumaan osallistuneet työnantajat: Adecco, Bolt Works, Coor, Inex Partners, Lassila ja Tikanoja, Niemi, Palmia, Securitas, SOL, Treamer, Tokmanni, Transval, Tukkutori, Kierrätyskeskus.

Tämä rekrytapahtuma oli jo kolmas, jonka Ohjaamo Helsinki järjesti Pohjois-Helsingissä Malmilla puolen vuoden kuluessa. Edelliset tapahtumat järjestettiin kesä- ja elokuussa. Yhteensä Malmin rekrytapahtumiin on osallistunut 40 työnantajaa ja työnhakijoita tapahtumat ovat keränneet yli 600 henkilöä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *