Posted on

Schwarzkopf Professional: Shaping Futures 29.-30.8.2018

Schwarzkopf Professional ja Ohjaamo Helsinki tarjoavat kymmenelle 16-29 -vuotiaalle nuorelle mahdollisuuden tutustua Schwarzkopf Professional -kouluttajien opastuksella parturi-kampaajan ammattiin Shaping Futures -ohjelmassa 29.-30.8.2018! Hae mukaan 10.8.2018 mennessä!

Shaping Futures on Schwarzkopf Professionalin vuonna 2010 marraskuussa käynnistämä kansainvälinen hyväntekeväisyysprojekti. Projektin tarkoituksena on esitellä nuorille sekä nuorille aikuisille parturi-kampaajan ammattia ja antaa heille mahdollisuus löytää itselleen uusi ammatti. Shaping Futures -projekti toteutetaan yhteistyössä Schwarzkopf Professionalin kansainvälisen kampaajaverkoston sekä SOS Lapsikylien, Plan Internationalin ja muiden hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa.

Schwarzkopf Professional Finland käynnistää tänä syksynä Suomessa Shaping Futures -projektin yhdessä Ohjaamo Helsingin kanssa 29.-30.8. Ohjaamo Helsingin asiakkailla on mahdollisuus hakea mukaan projektiin ilman aikaisempaa kokemusta tai koulutusta alalta. Koulutus on maksuton ja kouluttaja tarjoaa osallistujille työvälineet sekä lounaat. Projektiin osallistumiseen riittää siis kiinnostus alaa kohtaan ja halu oppia uutta!

Kaksipäiväisen Shaping Futures -koulutuksen aikana kymmenen 16-29 -vuotiasta nuorta tutustuu Schwarzkopf Professional -kouluttajien Krista Korjuksen ja Ari Palojärven opastuksella kampaajan ammattiin. Koulutuksen aikana kuulet, millaista on opiskella kampaajaksi ja millaista on kampaajayrittäjän arki. Lisäksi pääset toteuttamaan hiusten leikkauksen sekä värjäyksen harjoituspäähän.

Koulutuksen lopuksi saat osallistumisestasi todistuksen ja mahdollisuuden päästä seuraamaan Schwarzkopf Professionalin syksyn Essential Looks -näytöstä Helsingissä.

Tutustu kouluttajiin täältä!

Katso esite täältä!

Hae mukaan täältä!

Hakuaika 16.7.-10.8.2018.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *