Posted on

Schwarzkopf Professional: Shaping Futures

Schwarzkopf Professional Finland ja Ohjaamo Helsinki järjestävät 6.-7.2.2019. toista kertaa Suomessa Shaping Futures -valmennuksen kampaamoalalle haluaville ja alasta kiinnostuneille nuorille.

Shaping Futures on Schwarzkopf Professionalin vuonna 2010 marraskuussa käynnistämä kansainvälinen hyväntekeväisyysprojekti. Projektin tarkoituksena on esitellä nuorille sekä nuorille aikuisille parturi-kampaajan ammattia ja antaa heille mahdollisuus löytää itselleen uusi ammatti. Shaping Futures -projekti toteutetaan yhteistyössä Schwarzkopf Professionalin kansainvälisen kampaajaverkoston sekä SOS Lapsikylien, Plan Internationalin ja muiden hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa.

Schwarzkopf Professional Finlandin Shaping Futures ohjelma järjestettiin ensimmäisen kerran Suomessa syksyllä 2018. Ohjelmassa 13 nuorta pääsivät harjoittelemaan hiusalan töitä, tutustumaan ammattiin kokeneiden yrittäjien johdolla ja saamaan innostusta uralleen. Nyt Shaping Futures tulee taas helmikuussa 2019! Ohjelma ei vaadi aikaisempaa kokemusta alan töistä, innostus ja kiinnostus riittävät! Hae mukaan 31.1. mennessä!

Kaksipäiväisen Shaping Futures -koulutuksen aikana kymmenen 16-29-vuotiasta nuorta tutustuu Schwarzkopf Professional -kouluttajien Jani Lehdon ja Ari Palojärven opastuksella kampaajan ammattiin. Koulutuksen aikana kuulet, millaista on opiskella kampaajaksi ja millaista on kampaajayrittäjän arki. Lisäksi pääset toteuttamaan hiusten leikkauksen sekä värjäyksen harjoituspäähän.

Koulutuksen jälkeen olet saanut maistiaisen hiusalasta ja saat todistuksen osallistumisestasi. Koulutuksessa on mukana myös Ohjaamon opinto-ohjaaja opastamassa alalle hakeutuvia.

Hae mukaan 31.1. mennessä täältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *