Posted on

Seure rekrytoi koulunkäyntiavustajia Ohjaamo Helsingissä 17.5!

Osallistu Seure henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytilaisuuteen Ohjaamo Helsingissä to 17.5. ja aloita työt koulunkäyntiavustajana!

Rekrytointitilaisuus alkaa klo 13, ethän myöhästy.

Tilaisuus alkaa Ohjaamon sparrauksella ja työnantajan infolla työtehtävistä. Näiden jälkeen alkavat 5 minuutin haastattelut.  Tilaisuus voi siis kestää useita tunteja. Mukaasi tarvitse valmiiksi tulostetun CV:n, koska annat sen lyhyessä haastattelussa työnantajalle.  Edellytyksenä osallistumiseen on, että alla oleva työkuvaus sopii sinulle.

Tilaisuus on suunnattu 18-30-vuotiaille nuorille.

Koulunkäyntiavustaja työskentelee yhdessä opettajan ja mahdollisten muiden koulunkäyntiavustajien kanssa avustaen pääasiallisesti erityistä tukea tarvitsevia oppilaita. Työtehtäviin saattaa kuulua myös iltapäivätoiminnan ohjaamista.
Töitä on tarjolla sekä ala- että yläkouluissa niin yleis- kuin erityisopetuksen luokissa. Koulunkäyntiavustajan työ on monipuolista ja työn luonne ja painopisteet vaihtelevat tehtävästä riippuen.

Tarjolla on pidempiaikaisia määräaikaisia työsuhteita tai sijaisuuksia koko lukuvuodelle 2018-2019. Työkohteina ovat pääkaupunkiseudun suomen- ja ruotsinkieliset peruskoulut.

Pätevän koulunkäyntiavustajan tuntipalkka on 11,93 €/h. Epäpätevän koulunkäyntiavustajan palkka on 11,57 €/h. Peruspalkan lisäksi maksetaan muut mahdolliset palkanlisät.

Edellytämme hakijoilta

– Hyvää suomen kielen tai ruotsin kielen taitoa
– Noin 2 kk:n kokemusta lapsiryhmien ohjaamisesta, erityistä tukea tarvitsevien lasten tai nuorten parissa toimimisesta noin 2 kk kokemusta
– TAI soveltuvaa alan koulutusta esim. lähihoitaja, kehitysvammaisten hoitaja, päivähoitaja, koulunkäyntiavustaja, lastenhoitaja, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan tai yhteisöpedagogin tutkintoa
– Vastuullisuutta, omatoimisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja

Ota printattu CV mukaasi ja myy itsesi työnantajalle. CV:n voit tehdä ja printata ennakkoon Ohjaamoissa.

Ilmoittaudu mukaan!

Arja Kukkonen, p. 0295040617, arja.kukkonen@te-toimisto.fi

OHJAAMO HELSINKI, FREDIRIKINKATU 48, KAMPPI, AVOINNA MA KLO 12-17, TI-KE KLO 10–17

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *