Posted on

TÄYNNÄ / Täsmärekry: Barona 8.1.2019 klo 9.00

Oletko ahkera ja tunnollinen työntekijä? Oletko kiinnostunut varastotyöstä? Ilmoittaudu mukaan Baronan Täsmärekryyn 8.1.2019 klo 9.00 Baronan Honkanummen varastolle, Honkanummentie 13, Vantaa!

Barona etsii jatkuvasti joukkoonsa motivoituneita työntekijöitä mielenkiintoisiin työtehtäviin eri puolelle Suomea logistiikka-alan asiakasyrityksiinsä. Baronalla on tarjolla sekä kevyttä että raskasta työtä sisältäen kaikenlaisia varaston perustehtäviä (mm. keräys, pakkaus, hyllytys ja hinnoittelu) ja myös vaativampia esimiestehtäviä. Työvuorot sovitetaan aikataulusi mukaan ja töitä on mahdollista tehdä aamu-, ilta- ja yövuorossa. Palkka perustuu kokemukseen, esimerkiksi kaupan alan TES:in mukainen palkka on 11,40-13,05 e/t, mutta usein työssä saa myös vuoro- ja olosuhdelisiä peruspalkan lisäksi.

Nyt haetaan henkilöitä pitkäaikaisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin sekä myös lyhytaikaisiin keikkatöihin. Lisäksi työtä on tarjolla myös osa-aikaista työtä hakeville työntekijöille. Työtehtävät sopivat kaikille työnhakijoille. Oletpa sitten opiskeleva, välivuotta opiskeluista pitävä, juuri armeijasta kotiutunut, työtön tai työssäkäyvä hyvä tyyppi, niin meiltä löytyy töitä sinulle! Voit olla myös vasta työurasi alussa tai jo kokenut logistiikka-alan ammattilainen. Tärkeintä on, että asenteesi on kohdillaan ja hoidat annetut työtehtäväsi tunnollisesti!

Tarjoamme sinulle halutessasi matkan Baronan Honkanummen varastolle, Honkanummentie 13, Vantaa, joko Tikkurilasta tai Rautatientorilta. Varaa aikaa noin kolme tuntia + matkat.

Lähdöt:
– Rautatientorilta klo 8.00
– Tikkurilasta klo 8.30

Ilmoittaudu tapahtumaan etukäteen täältä ja täytä ennen tapahtumaa myös profiilisi Baronan järjestelmään. Saat linkin Baronan rekrytointiin sähköpostiisi, kun olet ilmoittautunut tapahtumaan.

Tarkistathan sähköpostisi, että se on oikein, sillä lähetämme siihen sinulle lisätietoa rekryyn liittyen.

Tervetuloa tapahtumaan!

Tutustu tehtäviin ja Baronaan etukäteen:

Barona Logistiikka (video)
Työskentely varastotyöntekijänä (video)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *