Posted on

Stadin ammattiopisto esittelee työkokeilupaikkoja heinäkuussa

Ohjaamo Helsingin torstaiset työnantajatreffit ovat heinäkuun ajan tauolla, mutta niiden tilalla kokeilemme Stadin ammattiopiston walk in -työkokeilurekrytapahtumia. Heinäkuun ajan joka torstai klo 12-15 Ohjaamo Helsingissä esitellään Stadin ammattiopiston työkokeilutarjontaa.

Työkokeilurekryt alkavat 5.7.  metalli-, puu- ja keramiikka-alan työpajojen esittelyllä, jota seuraavat 12.7.  sote- ja liikunta-alojen paikat sekä 19.7.  Digitalents / ICT Beginners sekä Mediakylpylä. Heinäkuun viimeisessä työkokeilurekryssä 26.7. esitellään kahvilapaikat. Tapahtumissa kerrottaan tarjolla olevista työkokeilumahdollisuuksista, minkä lisäksi on mahdollista osallistua pikahaastatteluun jo paikan päällä.

Työkokeilu ei korvaa työsuhdetta, mutta on hyvä väline uuteen ammattiin tutustumiseksi ja tulevaisuudensuunnitelmien selkiyttämiseksi. Työkokeilussa voi kokeilla uuden alan työtä ohjatussa ympäristössä, jo ennen mahdollista koulutusta. Työkokeilu voi myös auttaa työhönpaluussa pidemmän työttömyysjakson jälkeen.

Lue lisää työkokeilun käytännöistä täältä, työkokeilurekrytapahtumiin pääset tutustumaan täällä. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *