Posted on

Työn alla Ohjaamo Helsinki -kirja luettavissa

Työn alla Ohjaamo Helsinki -kirja on ilmestynyt! Se on Ohjaamo Helsingin kokoama julkaisu siitä, kuinka Ohjaamo-hanketta on lähdetty Helsingissä rakentamaan, ja mitä työ on tähän mennessä opettanut.

Kirjan ensimmäinen luku kuvaa Ohjaamon monialaisen työotteen, yhteistyön ja palvelujen kehittämistä. Kerromme hyviksi havaitsemistamme käytännöistä, haasteista ja harhapoluista. Toisessa luvussa esittelemme hankkeen rakenteita sekä projektityön kipukohtia. Luvun päättää katsaus saamaamme palautteeseen. Kolmannessa luvussa pääosassa ovat Ohjaamo Helsingin ammattilaisten kokemustieto ja nuorten tarinat. Ne nostavat esiin tarpeita ja haasteita kaikille nuorten palveluja tuottaville tahoille.

Olemme halunneet koota Ohjaamo-tiedon ”pikkujättiläisen” avuksi ja tueksi uusille Ohjaamoille ja muille monialaisia nuorten palveluja kehittäville toimijoille. Kirjan kautta Ohjaamo Helsinki haluaa myös olla mukana niissä keskusteluissa, joita nuorten palvelujen kehittämisestä, resursoinnista ja valintoihin liittyvistä perusteluista käydään.

Työn alla Ohjaamo Helsinki -kirja

Tallenne julkaisutilaisuudesta 10.5.

Uutinen julkaistu alun perin 10.5.2017.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *