Posted on

Työnantajatreffit: Bookers Group Oy 6.9. klo 13.00

Oletko kiinnostunut vakituisesta asiakaspalvelutyöstä, jossa on kiinteä kuukausipalkka provison lisäksi? Haluatko mahdollisuuden kouluttautua työn ohessa ja edetä esimiesasemaan? Tule tapaamaan Bookers Group Oy:tä työnantajatreffeille 6.9. klo 13.00 Ohjaamo Helsinkiin!

Etsimme nyt ajanvaraustiimiimme oman työn tuloksellisuudesta motivoituvia, nopeatempoiseen työhön soveltuvia henkilöitä. Et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavasta työstä, tulemme kouluttamaan sinut tehtävään. Koeajan jälkeen tarjoamme sinulle mahdollisuuden kouluttautua merkonomiksi!

Tilaisuus alkaa Ohjaamon sparrauksella ja työnantajan infolla työtehtävistä. Näiden jälkeen alkavat 5 minuuttia kestävät henkilökohtaiset haastattelut. Tilaisuus kestää noin 2-3 tuntia.
Mukaasi tarvitse valmiiksi tulostetun CV:n, koska annat sen lyhyessä haastattelussa työnantajalle. Edellytyksenä osallistumiseen on, että alla oleva työkuvaus sopii sinulle.

Tilaisuus on suunnattu 18-30-vuotiaille nuorille.

Työtehtävä:

Tässä tehtävässä pääasiallinen tehtäväsi on varata asiakastapaamisia yhdelle Suomen johtavista vakuutusyhtiöistä. Työ on myyntiä tukevaa työtä ja sisältää asiakkaiden kontaktointia, päämiehen palveluiden esittelyä ja tapaamisten sopimista. Työ vaatii omatoimisuutta ja nopeaa reagointia, mutta et ole yksin, vaan ympärilläsi on huipputiimi täynnä hyvää yhteishenkeä.

Omien taitojesi kartuttua tarjoamme kattavasti etenemismahdollisuuksia talon sisällä. Sinulla on esimerkiksi mahdollisuus kasvattaa itsestäsi myynnin ammattilainen haastavien b2b-myyntiprojektien pariin. Nopean kasvun vuoksi mahdollistamme myös esimiespaikkoja parhaille työntekijöillemme.

Etsimämme henkilö on:
– Sosiaalinen ja reipas
– Oma-aloitteinen ja tarttuu haasteisiin
– Halukas oppimaan
– Tiimihenkinen ja tulee toimeen erilaisten asiakkaiden kanssa

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Paikka: Helsinki
Palkka: 1700€/kk + provisio, KA 2600€, parhaat yli 4000€

Ota printattu CV mukaasi ja myy itsesi työnantajalle. CV:n voit tehdä ja printata ennakkoon Ohjaamoissa.

Ilmoittaudu mukaan!

Ja merkitse tilaisuus kalenteriisi: Ohjaamo Helsinki (Fredrikinkatu 48) to 6.9. kello 13-16

Arja Kukkonen, p. 0295040617, arja.kukkonen@te-toimisto.fi

Katso ohjeet rekrytapahtumaan valmistautumiseksi täältä!

OHJAAMO HELSINKI, FREDIRIKINKATU 48, KAMPPI, AVOINNA MA-PE KLO 12-17! HEINÄKUUSSA KLO 12-16.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *