Posted on

Unelmia ja Ohjaamohommia -uusi julkaisu ilmestynyt

Ohjaamo Helsingin uusin julkaisu Unelmia ja Ohjaamohommia, katsaus tuloksiin ja tulevaan 2017-2018 on ilmestynyt. Kyseessä on yhteenveto Ohjaamo Helsingin työn tuloksista ja tulevaisuuden näkymistä.

Vuonna 2017 Ohjaamo Helsingin kävijämäärät kaksinkertaistuivat ja monialainen työskentely hioutui yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Ohjaamo on toiminut ESR-rahoituksen tuella, ja helmikuussa 2018 tämä ensimmäinen hankekausi päättyy. Olemme siis eräänlaisessa taitekohdassa.

Julkaisussa kerromme, mitä vuosi 2017 on pitänyt sisällään: keitä Ohjaamo on tavoittanut, mitä työskentely nuorten kanssa on tarkoittanut ja minkälainen toimintamalli kehittämistyön tuloksena on syntynyt. Olemme ensimmäistä kertaa koonneet yhteen asiakastietoa sekä tietoa Ohjaamon monialaisen työn tarpeista ja toteutumisesta.  Olemme myös kysyneet työntekijöiltä heidän näkemyksiään ja kokemuksiaan Ohjaamotyön erityisyydestä sekä asioista, joita jatkossakin tulee vaalia tai joista kannattaa luopua.

Vuoteen 2018 astumme monien muutosten keskellä: Ohjaamossa on aloittanut iso joukko uusia työntekijöitä, ja yhdessä luomme uusia tekemisen tapoja. Uusista rakennusaineista muovautuu jälleen uudenlainen Ohjaamo Helsinki.

Unelmia ja Ohjaamohommia luettavissa tästä.
Painetun julkaisun voi noutaa Ohjaamo Helsingistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *