Posted on

Vaikuttavia kohtaamisia Poweria duunista -tapahtumassa

Pääkaupunkiseudun Ohjaamoiden ja Stadin osaamiskeskuksen yhteinen Poweria duunista –rekrytointitapahtuma pidettiin 6. syyskuuta Tikkurilan Kulttuurikeskus Vernissassa. Tapahtumassa oli mukana 16 yhteistyöyritystä, ja avoimia työpaikkoja tarjolla oli noin 600. Tapahtuma houkutteli päivän mittaan paikalle 300 kävijää.

Tapahtuma oli keskittynyt kuljetus-, logistiikka-, rakennus-, teollisuus- ja turvallisuusalojen työpaikkoihin. Eri aloille etsittiin sekä kokeneita ammattilaisia että uusia tekijöitä. Töitä oli tarjolla muun muassa kirvesmiehille, maalareille, muuttomiehille, taksinkuljettajille ja työmaainsinööreille.

Työnhakijoilta tapahtuma sai kehuja muun muassa hyvästä fiiliksestä ja mahdollisuudesta tavata useita työnantajia kerralla. Työnantajat puolestaan pitivät tiettyihin toimialoihin keskittyvää tilaisuutta hyvänä ratkaisuna. Yritykset kertoivat saaneensa paljon hakijoita, jotka etenivät jatkohaastatteluun. Tilaisuudessa moni hakija saikin sovittua työhaastatteluajan samalle tai seuraavalle viikolle.

Tapahtumaan osallistunut Anton, 21 vuotta, kertoi tapahtuman jälkeen seuraavia uutisia: ”Sovin Poweria duunista -tapahtumassa työhaastattelun muutto- ja logistiikka-alan palveluyrityksen kanssa samalle viikolle. Parin päivän päästä firmasta soitettiin, että olin saanut vakituisen työpaikan. Kahden perehdytyspäivän jälkeen pääsin aloittamaan työt.”

Tapahtumassa mukana olivat seuraavat yritykset: Barona, Citywork, Helsingin Taksipalvelu, HR-Yhtiöt, LänsiAuto, Lassila&Tikanoja, Niemi, NJC, PolarPro, Opteam, RTK-Henkilöstöpalvelu, Securitas, Sector Alarm, Selekta, Stara ja Varamiespalvelut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *