Ohjaamo Helsinki etsii 15-29-vuotiaita tulevia somevaikuttajia #etäyhteyshaaste -haasteen markkinointiin! Tehtävässä pääset toteuttamaan luovasti hauskaa haastetta ja innostamaan seuraajiasi mukaan. Haasteessa herätetään omaa luovuutta helpolla ja hauskalla tavalla sekä lisätään yhteisöllisyyttä koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen keskellä. Haaste alkaa ma 27.4. ja tehtävään valituille somevaikuttajille toimitetaan toimintaohjeet ennen haasteen alkua. Haaste ei sisällä toisten ihmisten tapaamista ja sen voi suorittaa hyvin myös kotioloissa.

Haaste toteutetaan Instagramissa ja valittujen somevaikuttajien tehtävänä on luoda yksi julkaisu Instagramin henkilökohtaisen tilinsä syötteeseen (feed) sekä kaksi eri julkaisukokonaisuutta tarinoihin (stories), joissa kehotetaan seuraajia osallistumaan haasteeseen.

Toivomme sinulta:

  • Iloista mieltä ja aitoa halua tukea nuorten yhteisöllisyyttä
  • Luovuutta haasteen toteuttamiseen
  • Haasteen voi toteuttaa monella eri tapaa! Kuvien ja videoiden lisäksi esimerkiksi runouteen, liikuntaan tai kirjallisuuteen keskittyvät tilit ovat tervetulleita mukaan.
  • Jonkin verran seuraajia Instagramissa, haluamme kuitenkin tukea tulevia somevaikuttajia uransa alussa, joten seuraajia ei tarvitse vielä olla tuhansia

Tehtävän ilmoitus ja haku Treamerissa to 23.4. mennessä. Treamerin kautta voit tehdä keikkatöitä perustamatta omaa yritystä!

Photo by Autumn Goodman on Unsplash