Mistä kesätöitä löytää? Mitä CV:seen pitää kirjoittaa? Miten tilata verokortti? Kaikissa kesätöihin liittyvissä kysymyksissä auttaa Ohjaamon kesäkioski!

Työnhakijoita kesäkioskissa 5.2.

Työnhakijoita kesäkioskissa 5.2.

Kesäkioski avattiin eilen 5.2. ja se jatkuu aina pääsiäiseen saakka, 9.4. Kesäkioski palvelee Ohjaamon neuvonnassa sen aukioloaikoina, ma-pe klo 12-17 sekä kerran kuussa iltaisin! Huhtikuuhun saakka ei kuitenkaan kannata odottaa, suurin osa kesätyöpaikoista ilmoitetaan helmi-maaliskuussa!

Kesätöitä voit hakea myös itsenäisesti. Alkuun pääset Ohjaamon CV- ja hakemusmalleilla, jotka löydät täältä! Hyviä paikkoja työpaikkojen etsimiseen ovat esimerkiksi Vastuullinen kesäduuni -sivusto ja TE-toimiston työpaikkahaku. Myös sukulaisilta ja muilta tutuilta kannattaa kysellä kesätöitä!

Vastuullinen kesäduuni -tapahtumasta Helsingin kaupungintalolla saatat löytää unelmiesi kesätyön täyttämättä hakemuksia! Tule vain paikalle ajoissa, ota mukaan useita CV:itä ja pääset suoraan työhaastatteluun! Tapahtuma on suunnattu 15-17–vuotiaille kesätöitä hakeville nuorille.