Helsingin työllisyyspalvelut järjestävät tänäkin keväänä viikoittain rekrytapahtumia, joiden järjestämispäivinä toimivat tiistait ja torstait. Lisäksi tarjolla on opiskeluita pohtiville hyviä mahdollisuuksia.

Heti ensi viikolla 29. huhtikuuta on infotilaisuus lähihoitajien ja hoiva-avustajien rekry- ja oppisopimuskoulutukseen. Jaossa on yhteensä 40 opiskelupaikkaa, 20 kumpaankin koulutukseen. Koulutukset alkavat rekrytointikoulutuksina, joiden jälkeen on mahdollista siirtyä oppisopimuskoulutukseen. Hoiva-avustajan oppisopimuskoulutus kestää noin vuoden ja lähihoitajan oppisopimuskoulutus enintään kaksi vuotta. Tehtäväkohtainen palkka oppisopimuksen alkaessa on hoiva-avustajilla 1723,96€/kk ja lähihoitajilla 1857,46€/kk.

Ensi viikolla jatkuu myös teknologia-aamupalojen sarja. Näissä webinaareissa on jokaisessa eri kutsuvieras, joka kertoo mm. toimialastaan, toteuttamistaan mielenkiintoisista projekteistaan, sekä omasta henkilökohtaisesta urapolustaan. Lisäksi yritykset voivat kertoa omista rekryprosesseistaan ja mahdollisista avoimista työtehtävistä. Jäljellä olevissa tilaisuuksissa vieraina ovat 28. huhtikuuta Hetenho Software Consultingin web developer Henrik Tenhovirta, 12. toukokuuta FCG Finnish Consulting Groupin digijohtaja Juho Toivonen, sekä 26. toukokuuta ProAgrian digitaalisten palvelujen johtava asiantuntija Martina Candolin.

Teamsissä järjestettävät rekrytilaisuudet jatkuvat toukokuussa. Heti toukokuun alussa on kaksi rekryä. TSW-Group rekrytoi taksinkuljettajia 3. toukokuuta ja on valmis antamaan kaksiviikkoisen maksuttoman koulutuksen, sekä maksamaan taksilupaan liittyvät kulut puolestasi. TSW-Groupin rekrytilaisuudet jatkuvat kesän yli tapahtuen joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina. Verisure puolestaan rekrytoi myyjiä turvallisuuspalveluiden myyntitiimiin 4. toukokuuta. Työpaikkana olisi Verisuren pääkonttori Pasilassa. Lisäksi 27. toukokuuta Digitalents rekrytoi media- ja ict-alan palkkatukityöhön. Tästä tulee lisätietoja myöhemmin, kunhan saamme tarkemmat tiedot Digitalentsilta.

Taide-, kulttuuri-, media- tai museoalasta kiinnostuneille on tarjolla valmennuspäivä. Päivä on suunnattu oman osaamisen tunnistamisen, jatkojalostamisen ja työllistymisen kanssa painiville henkilöille. Ryhmään mahtuu 25 henkilöä ja se täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa olla nopea tämän suhteen, mikäli paikkoja vielä riittää. Deadline ilmoittautumisille tässä on 7. toukokuuta.

Kaikista Helsingin työllisyyspalveluiden tulevista tapahtumista löydät lisätietoja työllisyyspalveluiden uusilta nettisivuilta osoitteesta https://tyollisyyspalvelut.hel.fi/fi, sekä Ohjaamon tulevista tapahtumista.