Miten sulla menee? Maailman mielenterveyspäivää vietetään tänään 10.10. Jaksamisen ja mielenterveyden kysymykset koskettavat yhä useampia meistä. Kokosimme top 5 -listan erilaisista jaksamista tukevista palveluista Helsingissä.

1. Nuorten kriisipisteMaksutonta ja luottamuksellista keskusteluapua kriisityöntekijän kanssa 12–29-vuotiaille nuorille, aikuisille, pareille ja nuorten perheille, tiistaista torstaihin klo 9–11 osoitteessa Albertinkatu 33. Myös puhelinneuvonta!

2. KriisipuhelinKeskusteluapua kaikille kriisissä oleville ja heidän läheisilleen numerossa 09 2525 0111. Myös ruotsiksi, arabiaksi ja englanniksi!

3. Sekasin-chatJokainen on joskus sekasin. Chat-palvelu 10-29-vuotiaille.

4. Kohtaus  – Kohtauksen Kaupunkiolohuoneet Vallilassa ja Malmilla ovat paikka tulla, olla ja tutustua muihin. Toiminnan tarkoitus on, ettei kenenkään tarvitsisi olla yksin.

5. NYT liikunta – Liikunta auttaa jaksamaan myös henkisesti. Harrastuksen parissa myös tutustuu uusiin ihmisiin huomaamattaan! NYT-liikunta tarjoaa edullisen mahdollisuuden tutustua uusiin lajeihin ja alkaa harrastaa liikuntaa Helsingissä. Liikuntakortin hinta 25€/kausi + 4€ ladattava älykortti.

+ 1 Ohjaamo – Meille voit tulla juttelemaan juuri siitä, mikä sinua askarruttaa. Maanantaista perjantaihin klo 12-17.

112. Yleinen hätänumero – Jos tarvitset välitöntä hätäapua, soita yleiseen hätänumeroon 112.