Opiskelu ja ammatinvalinta

Opiskelu ja ammatinvalinta
Opiskelu ja ammatinvalinta2019-05-08T12:27:21+00:00

Ohjaamosta saat apua ammatinvalintaan, opiskelupaikan hakuun, opintojen tukikysymyksiin sekä asumis- ja hyvinvointikysymyksiin. Kaikilla Ohjaamon työntekijöillä on perustiedot Suomen koulutusjärjestelmästä, minkä lisäksi Ohjaamossa sinua palvelevat myös alan erityisasiantuntijat.

Jos et tiedä, mitä haluaisit tehdä tulevaisuudessa, tule juttelemaan ammatinvalintapsykologeillemme! Ammatinvalintapsykologit ohjaavat sinua sinulle sopivan ammatin ja oppimistavan selvittämisessä. Ohjaamossa pääset selvittämään vahvuuksiasi, jäsentämään kiinnostuksen kohteitasi ja selvittämään, mikä ammatti sopii terveydentilaasi.

Opinto-ohjaajamme vastaa kysymyksiisi koulutusjärjestelmästä ja koulutukseen hakemisesta. Kun haluat kysyä eri koulutusvaihtoehdoista, hakuajoista ja koulutusten vaatimuksista, tule juttelemaan opinto-ohjaajallemme!

Erityisopettajallamme on kattavat tiedot opiskeluvalmiuksiin vaikuttavista tekijöistä ja opiskelun tukipalveluista. Jos mietit esimerkiksi lukivaikeuksia tai opintojen sujumista, tule juttelemaan erityisopettajan kanssa!


Aiheesta muualla:

TE-toimiston ammatinvalinta ja koulutus -sivusto – Tietoa TE-toimiston tarjoamista palveluista koulutukseen liittyen

Uudenmaan TE-toimiston ammatinvalinnanohjaus – Uudenmaan TE-toimiston ammatinvalinnanohjauksen ajanvaraus

Opintopolku – Täältä haet yhteishaussa

Ammattinetti – Tietoa eri ammateista

TE-toimiston ammatinvalintatesti – Testaa sinulle sopiva ammatti!

Stadin ammatti- ja aikuisopisto – Ammatillista koulutusta Helsingissä, osaan koulutuksista jatkuva haku!

Helsingin ammatilliset oppilaitokset – Löydä sinulle sopiva koulu!