Esteettömyys
Sisäänkäynti: etuovella ovikello sekä pieni kynnys, pysäköintipaikkoja ei kadun varressa (pysähtyminen mahdollista). Ohjaamossa sisällä toispuoleinen esteetön WC (vapaa tila vasemmalla puolella, edestä katsottuna) sekä unisex-WC:t. Tilassa ei ole induktiosilmukkaa, opaskoirat tervetulleita.
Saavutettavuus
Ohjaamon verkkosivujen saavutettavuusselosteen löydät täältä.
Turvallisempi tila
Ohjaamo Helsingissä noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Ohjaamossa kukin saa olla oma itsensä kokematta syrjintää ja häirintää. Jokainen on tervetullut Ohjaamoon ja häntä sekä hänen näkemyksiään arvostetaan omana itsenään. Turvallisemman tilan periaatteiden noudattaminen ja ylläpitäminen on kaikkien vastuulla. Häiritsevään käytökseen puututaan. Jokaiselle Ohjaamon työntekijälle voi tulla ilmoittamaan kokemastaan häiritsevästä käytöksestä.
Sinuiksi- palvelulupaus
Olemme sitoutuneet noudattamaan voimassa olevia yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolakeja sekä jokaisen seksuaalioikeuksia. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin sinä olet tai joksi olet matkalla riippumatta syntyperästäsi, iästäsi, sukupuoli-identiteetistäsi, sukupuolen ilmaisustasi, terveydentilastasi tai sairaudestasi; poliittisesta, uskonnollisesta tai kulttuurisesta taustastasi; kansalaisuudestasi, elämänkatsomuksestasi, seksuaalisesta suuntautumisestasi, seksuaali-identiteettistäsi, vammaisuudestasi, kielestäsi, perhe- tai suhdemuodostasi, sosiaalisesta tai taloudellisesta asemastasi. Ellemme osaa huomioida jotain sinulle tärkeää seikkaa itsestäsi, niin voit huoletta mainita tästä. Tehtävämme on luoda niin turvallinen tila kuin mahdollista, jotta voimme keskustella luottamuksellisesti sinulle merkittävistä asioista. Lisätietoa Sinuiksi- palvelulupauksesta.