Minne mennä, jos ei tiedä, minne mennä? Starttiviikolta on hyvä aloittaa! Starttiviikko on sarja tapahtumia 15-29 -vuotiaille nuorille Helsingissä 22.-25.9. Viikon aikana saat tietoa, ideoita ja tsemppausta tulevaan!
Viikon ohjelma:
Mikä minusta tulee isona? Ti 22.9. klo 12-15
Walkers-talo
Walkers-talolta voit saada ideoita ja tukea siihen, miten lähteä rakentamaan itsellesi mielekästä arkea. Pohditpa sitten opiskelua, omilleen muuttoa, työelämän kysymyksiä tai arjen mielekästä tekemistä, saat täältä varmasti hyvän startin eteenpäin.
Lähtiskö opiskeleen? Ke 23.9. klo 15-17
Kohtaus Malmi
Tilaisuudessa saat tietoa erilaisista opiskelupaikoista – tavoista ja vaihtoehdoista. Kuulet jatkuvan haun tuomista  mahdollisuuksista ja hakukriteereistä. Paikalla myös opinto-ohjaaja ja muita koulutuksen asiantuntijoita!
Mitä muuta vois duunaa? To 24.9. klo 12-16
Nuorisotakuutalo
Eikö työ tai opiskelu ole tällä hetkellä ajankohtaista? Tuu katsomaan, mitä muita mahdollisuuksia sulle voisi löytyä! Tässä tapahtumassa saat tietoa mm. paikoista, joissa sua halutaan auttaa löytämään omat vahvuudet ja mielenkiinnon kohteet.
Kohti työtä! Pe 25.9. klo 13-16
Etänä
Parhaat vinkit kaikkeen työnhakuun liittyvään! Tule tekemään itsellesi CV astetta luovemmin tai tutustumaan  vahvuuksiisi rennolla tavalla. Pääset myös tutustumaan työkokeiluun ja muihin työnhaussa auttaviin palveluihin. Tapahtuma striimataan Ohjaamo Helsingin YouTube-kanavalla!
Jos et tiedä, mistä lähteä liikkeelle, suuntaa starttiviikolle!
Tapahtuman sivut täällä.