23.11.2020 alkaen Ohjaamon neuvontapiste Fredrikinkadulla on avoinna tiistaista torstaihin, kello 12-16. Tätä ennen neuvontapisteemme on avoinna normaalisti maanantaista perjantaihin, kello 12-16. Palvelemme jatkossakin ilman ajanvarausta ja neuvomme asiassa kuin asiassa.

Neuvontapisteen aukioloaikojen rajoittamisen tarkoituksena on Ohjaamon toiminnan turvaaminen. Ajankohtaisen ohjelmamme löydät etusivumme kalenterista!

Toivomme sinun noudattavan oheisia toimintaohjeita asioidessasi Ohjaamossa.

  1. Jos sinulla on flunssan oireita tai olet karanteenissa, emme voi palvella sinua kasvotusten. Neuvomme kuitenkin mielellämme etänä, katso palvelukanavamme täältä!
  2. Käytä kasvomaskia, jos se on mahdollista. Ohjaamosta saat halutessasi maskin!
  3. Soita ovikelloa. Ovi on lukittu, mutta työntekijämme päästää sinut sisään, kun sisällä on tilaa ja neuvoja on vapaana.
  4. Odota ulkona ja pidä vähintään 2 metrin etäisyys muihin odottajiin. Ohjaamossa ei voi odottaa sisällä.
  5. Sisään yksi henkilö kerrallaan. Tule sisään yksin. Näin varmistamme, että neuvontapisteelle ei tule enempää ihmisiä kuin on tarpeen.
  6. Sisällä mene ensimmäiseksi pesemään kätesi. Tämän jälkeen pääset keskustelemaan neuvojan kanssa.
  7. Jotta voisimme neuvoa mahdollisimman montaa asiakasta päivän aikana, yhden henkilön neuvonta-aika on enintään tunnin mittainen.
  8. Asiointisi loputtua käy vielä pesemässä kätesi ja poistu Ohjaamosta, jotta saamme päästettyä sisään seuraavan asiakkaan.

Palvelemme sinua maanantaista perjantaihin sähköpostitse, puhelimitse ja Discordissa.

Ohjaamo on edelleenkin oikea paikka tulla käymään tai ottaa yhteyttä, jos et tiedä minne mennä seuraavaksi. Me kuuntelemme ja neuvomme eteenpäin!