Ohjaamon neuvontapiste Fredrikinkatu 48:ssa avataan uudelleen tiistaina 2.6. Neuvontapiste palvelee kesän ajan tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12-16, mutta suosittelemme käyttämään edelleen etäpalveluitamme. Neuvontapisteen sekä etäpalveluidemme palveluajat näet etusivun kalenterista.

Välttääksemme koronaepidemian leviämistä, sisätiloihin päästetään rajoitettu määrä ihmisiä kerrallaan ja hygieniaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Neuvontapiste toimii muuten kuten aiemminkin ja voit edelleen tulla Ohjaamoon ilman ajanvarausta kysymään ja keskustelemaan mistä tahansa sinua askarruttavasta asiasta!

Neuvontapisteellämme sinua palvelevat Ohjaamon työntekijät. Katso neuvontapisteen ohjelma etusivun kalenterista!

Toimintaohjeet neuvontapisteellä asiointiin:

  1. Jos sinulla on flunssan oireita, olet karanteenissa tai matkustanut ulkomailla viimeisen 2 viikon aikana, emme voi palvella sinua kasvotusten. Neuvomme kuitenkin mielellämme etänä, katso palvelukanavamme täältä!
  2. Soita ovikelloa. Ovi on lukittu, mutta työntekijämme päästää sinut sisään, kun sisällä on tilaa ja neuvoja on vapaana.
  3. Odota ulkona ja pidä vähintään 2 metrin etäisyys muihin odottajiin. Ohjaamossa ei voi odottaa sisällä.
  4. Sisään yksi henkilö kerrallaan. Tule sisään yksin. Näin varmistamme, että neuvontapisteelle ei tule enempää ihmisiä kuin on tarpeen.
  5. Sisällä mene ensimmäiseksi pesemään kätesi. Tämän jälkeen pääset keskustelemaan neuvojan kanssa.
  6. Jotta voisimme neuvoa mahdollisimman montaa asiakasta päivän aikana, yhden henkilön neuvonta-aika on enintään tunnin mittainen.
  7. Asiointisi loputtua käy vielä pesemässä kätesi ja poistu Ohjaamosta, jotta saamme päästettyä sisään seuraavan asiakkaan.

Video:

Suosi etäpalveluita!

Koronaepidemian vuoksi moni palvelu on kehittänyt etäasiointipalveluita ja niin myös Ohjaamo! Jos vain voit, suosi etäpalveluitamme henkilökohtaisen tapaamisen asemesta. Saat etänä apua neuvontaa, kuten paikan päälläkin ja voimme jättää soittopyyntöjä eri alan ammattilaisille, kuten psykologeille ja opinto-ohjaajille. Etäpalveluilla vältät myös tarpeetonta matkustamista ja voit hoitaa asiasi kotisohvaltasi!

Palvelemme:

☎️ puhelimitse ma-pe klo 9-15, puh. 040 704 6818

📧 sähköpostitse, ohjaamo@hel.fi

📱 Discordissa ma-pe klo 12-15, https://discord.gg/dPKFMzz

💻 Viesteillä Instagramissa ja Facebookissa

⌨️ Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön nettisivujen lomakkeella!

Myös muut palvelut ja viranomaiset ovat kehittäneet erilaisia verkko- ja puhelinpalveluita. Katso listauksemme täältä!

Pahoittelemme erityisjärjestelyistä aiheutuvaa vaivaa, mutta uskomme, että se on tarpeen meidän kaikkien turvallisuuden takaamiseksi.

Me selvitään tästä <3