Ohjaamo Helsingin alueellinen työ  tuo ohjaamopalvelut lähelle nuoria. Ohjaamon neuvontapalveluiden lisäksi myös rekrytointitapahtumamme laajenevat Helsingin keskustan ulkopuolelle. ItisRekry-tapahtumat ovat houkutelleet satoja kävijöitä kauppakeskus Itikseen ja maaliskuun lopussa aloitettiin Työnantajatreffit Itäkeskuksen Stoassa. Aiemmin olemme järjestäneet rekrytointitapahtumia myös Forumissa, Malmilla, Redissä ja Kaaressa. Nyt vuorossa oli Laajasalo.

Laajasalon Ylistalossa järjestettiin Laajasalorekry-rekrytointitapahtuma aamupäivällä 9.4. Tapahtumassa oli paikalla neljä työnantajaa, jotka tarjosivat osallistujille mahdollisuuden pikahaastatteluun paikan päällä. Mukana olivat tällä kertaa Stonerak Oy, Posti Group, Posti Kotipalvelut Oy ja Palvelutalo Rudolf. Tapahtuma houkutti paikalle kaikenikäisiä työnhakijoita lähialueelta. Sekä työnantajat että työnhakijat olivat tyytyväisiä tapahtumaan ja erityisesti siihen, että se toteutettiin Laajasalossa, lähellä paikallisia asukkaita.

Tapahtumatilana oli Ylistalo, joka on Laajasalo-Degerö Seura ry:n hallinnoima “kylätalo”. Seuran puheenjohtaja Osmo Rantakari tapahtumasta: “Laajasalo-Degerö Seura on mielellään mukana myös jatkossa vastaavanlaisten tapahtumien järjestämisessä, jolla voidaan tuoda työnantajia ja alueen työnhakijoita yhteen.” Helsingin vanhimpiin puutaloihin kuuluva Ylistalo tarjoaa tälle ja muille tapahtumille inspiroivat ja kiinnostavat puitteet.  Lisätietoa talosta seuran nettisivulla.

Seuraava Ohjaamon alueellinen rekrytointitapahtuma järjestetään 25.4. Itäkeskuksen Stoassa, jolloin työnhakijoita haastattelee Bolt Works. Myöhemmin keväällä, 22.5, vuorossa on kauppakeskus Columbus Vuosaaressa.

Jos olet kiinnostunut rekrytointitapahtuman järjestämisestä tiloissasi tai etsit työntekijöitä, ota yhteyttä meihin täältä!