Korona-aikaan kaipaa kahvittelua hyvien tyyppien kanssa, rentoa jutustelua ja vain yhdessäoloa. Ohjaamo tarttui toimeen ja Onni Café -kahvilat avaavat ovensa etänä! Liity mukaan vain nauttimaan muiden seurasta, jakamaan elämäsi biisien tarinat tai pohtimaan, oletko itsellesi yhtä hyvä ystävä kuin kavereillesi.

Onni Caféissa voit osallistua juuri niin paljon kuin haluat.

Onni Cafét järjestetään perjantaisin klo 12-13.30 Teams-kokouksina. Toukokuun Onni Cafét:

pe 8.5. Onni Café <3 toivo – Mikä antaa sinulle voimaa poikkeusaikana? Onko nykyinen poikkeustilanne tuonut elämääsi positiivisia asioita? Juhlitaan elämän toivon kipinöitä ja jaetaan hyvää fiilistä eristykseen! Linkki tapahtumaan.

pe 15.5. Onni Cafe <3 music – Mikä on sun voimabiisisi? Mistä kappaleesta nousevat muistot pintaan? Jutellaan musiikin voimasta ja esitellään itselle tärkeitä biisejä! Linkki tapahtumaan.

pe 22.5. Onni Cafe <3 minä – Kohteletko itseäsi yhtä reilusti kuin hyvää ystävää? Muistatko olla (myös) itsellesi myötätuntoinen? Keskustellaan vaativuudesta, itsemyötätunnosta ja turvallisuuden tunteesta poikkeuksellisessa tilanteessa! Linkki tapahtumaan.

pe 29.5. Onni Café <3 Kanssala – Vaparina voit vaikuttaa – 5 vinkkiä miksi jokaisen kannattaisi kokeilla vapaaehtoisuutta. Paikalla myös vaparina toiminut nuori kertomassa omia kokemuksiaan! Linkki tapahtumaan.

Keitä itsellesi kuppi kahvia ja ota yhteys Onneen!