Hae perehdytysohjelmiin ja pääset alalle ilman alan koulutusta!

Kaupan polku

Ohjaamo Helsinki, Kaupan liitto ja Stadin ammatti- ja aikuisopisto järjestävät yhteistyössä perehdytyskoulutuksen kaupan alan töistä kiinnostuneille 18-29-vuotiaille. Mukaan mahtuu 20 henkilöä. Tehtävä alkaa työkokeiluna 9.9.-30.11.2019 ja sen jälkeen mahdollisuus saada työsuhde kaupassa. Ohjelma toteutetaan nyt toista kertaa. Työkokeilupaikkoja tarjoavat: Alepa, S-Market, Prisma, Clas Ohlson, Musti ja Mirri, Tokmanni ja K-Citymarket Easton.

Lähetä hakemus: johanna.trast@hel.fi

Hakuaika päättyy 23.8.

Mestari-kisälli

Haluatko töihin, mutta sinulla ei ole vielä työkokemusta tai ammatillista koulutusta? Voisiko rakennusala olla vaihtoehto?
Nyt sinulla on mahdollisuus päästä oppimaan rakentamisen kokeneilta konkareilta.

Skanskan Mestari–kisälli-ohjelma on suunnattu sinulle, joka opit käytännön työn kautta ja olet kiinnostunut rakennusalasta.
Emme hae rakennusalan ammattilaisia – riittää, että haluat töihin ja sinulla on motivaatiota oppia. Skanska hakee 5-6 nuorta mukaan.

Haku on käynnissä 12.8.-28.8. Hae mukaan täältä!

Tutustuminen roudarin työhön

Ohjaamo Helsinki, Stadin ammatti- ja aikuisopisto järjestävät yhteistyössä tapahtumayritys Roudaamo Event Warehousin kanssa tutustumisjakson roudaustöistä kiinnostuneille 14.-29.8. Jakson aikana saat tietoa Roudaamon tarjoamista työmahdollisuuksista, alan vaatimuksista sekä suoritat työturvallisuuskortin, EA1 kortin sekä trukkikortin. Jakso on suunnattu alle 30-vuotiaille helsinkiläisille työttömille työnhakijoille.

Haku 12.8. mennessä täältä. (Haluatko roudariksi? Tutustumisjakso roudariksi haluaville)

Hella Food

Haluatko oppia ruoanlaittoa ammattilaisten ohjauksessa ja välineillä? Hella Food on sinua varten! Tule tapaamaan Hella Foodin Sebastiania Ohjaamo Helsinkiin 14.8, 21.8, 28.8. ja 4.9. klo 12-15 ja lähde matkalle makujen maailmaan!

Hella Food -ohjelma järjestetään 15.9.-15.12.

Ohjelman aikana pääset oppimaan huippukokkien ohjauksessa raaka-ainelähtöistä ruoanlaittoa. Ohjaajina toimivat Suomen parhaissa ravintoloissa mm. Baskeri & Basso, Ultima, Maannos, Shelter, Ragu, Ora ja Naughty BRGRissa työskennelleet kokit. Workshopit järjestetään Helsingissä, Flavour Studion opetuskeittiössä Teurastamolla, joka tarjoaa opetukselle Top Chef -tasoiset puitteet.

Hella Foodin osallistujat pääsevät tutustumaan oikeassa ravintolassa työskentelyyn, vierailemaan ruokaan liittyvien yrittäjien ja ravintoloiden luona, kehittämään työelämävalmiuksia henkilökohtaisen uraohjaajan kanssa ja suorittamaan ravintola-alalla tarvittavan hygieniapassin.

Ohjelma on suunnattu työttömille työnhakijoille ja järjestetään työkokeiluna.

Haku mennessä 8.9. mennessä täältä!