Ladataan Tapahtumat

Milloin viimeksi varasit päivän kokonaan itsellesi? Tuleeko arjen keskellä mietittyä, mikä antaa sinulle voimia? Ohjaamon Mielen voimaa -päivässä tutustutaan uusiin tapoihin ilmaista itseään, pysähdytään tietoisen läsnäolon äärelle ja keskustellaan mielen hyvinvoinnin kysymyksistä iltapäivän Onni Caféssa!

Voit viettää tapahtumassa koko päivän tai tulla vain hetkeksi hengähtämään!

Päivän ohjelma:

 • Aamupala auringon alla, klo 10-11
  Tule aloittamaan aamusi lempeästi! Tarjolla aamupalaa kirkasvalolamppujen alla, karkotetaan kaamos yhdessä.
 • Mindfulness, klo 11.00
  Tule kokeilemaan ja oivaltamaan tietoisuustaitojasi! Tietoisen läsnäolon harjoituksissa harjoitetaan tietoiseksi tulemista tästä hetkestä hyväksyen ja arvostelematta, sellaisena kuin sen koemme. Harjoituksien avulla voit kehittää kykyä keskittyä, rauhoittaa mieltä, rentouttaa kehoa ja nähdä asiat selkeämmin. Kokeillaan harjoituksia yhdessä pienessä ryhmässä ohjatusti.
 • Spoken Word, klo 12.00
  Mitä on spoken word ja lavarunous? Tule ottamaan selvää spoken word -työpajassa, jossa teemme rennossa mutta kunnioittavassa ilmapiirissä luovan kirjoittamisen harjoituksia ja tutustumme suosittuun lavarunouteen. Tehtävät ovat inspiroivia ja niiden avulla jokainen saa luotua!
 • Onni Café: Diagnoosina ihminen, klo 13.00
  ”Mä oon niin paljon enemmän kuin nämä mielenterveyden haasteet.” Kaikilla ihmisillä on vaikeita elämänvaiheita ja mielenterveys voi rakoilla meistä kenellä tahansa. Silti asiaan liittyy häpeää ja ennakkoluuloja. Tule mukaan Onni Cafén keskusteluun ihmisyydestä. Keskustelussa mukana nuoria kokemusasiantuntijoita ja mielen hyvinvoinnin asiantuntijoita.
 • Unelmakartta- ja stressipallopaja, klo 11-15
  Mistä sä unelmoit? Pysähdy hetkeksi omien unelmiesi ääreen ja tule tekemään unelmakarttaasi omassa rauhassa. Paja pyörii non-stop ja voit tulla mukaan, milloin haluat. Voit myös tehdä itsellesi stressipallon!

Kaikki päivän tapahtumat ovat maksuttomia!

Koko päivän paikalla Stadin liikkuva mielenterveystiimi sekä Ohjaamon psykologi ja sosiaalityöntekijä.

Ei ennakkoilmoittautumista, tule vain paikalle!

Paikka ja ajankohta:

Ohjaamo Helsinki, Fredrikinkatu 48, Perjantai 22.11. klo 10-15

Lisätiedot: Hanna Mäkinen, hanna.makinen@te-toimisto.fi, 050 350 8320