Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Tämä on Työllisyyden palvelutorin järjestämä tapahtuma. Tämän ja paljon muita tapahtumia löydät osoitteesta: https://tyollisyydenpalvelutori.fi/tapahtumat-2020/

 

Järjestämme rekrytilaisuuden, johon pääset osallistumaan torstaina 14.1.2021. klo 14.00 tästä linkistä.
Saman linkin löydät osoitteesta tyollisyydenpalvelutori.fi/ tapahtumat-2020/. Tässä rekrytointilaisuudessa kuulet tarkemmin työtehtävistä.

Niemi Palvelut Oy etsii asiakaspalveluhenkisiä muuttajia tekemään yhdestä vuorosta muutamaan kuukaudessa. Työpäivät alkavat pääsääntöisesti aamuisin ja ovat kestoltaan vaihtelevan mittaisia. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle, joka pystyy irtautumaan opinnoista kuukausien vaihteissa tai vaikkapa lisätienestiä haluavalle toisen työn tai eläkkeen oheen. Työssä edellytetään joustavaa asennetta, tiimityötaitoja, 18 vuoden ikää ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Ajokortti ei ole välttämätön.

Tarjoamme sinulle

  • Mukavaa vaihtelua arjen rutiineihin hyvässä työporukassa
  • Kilpailukykyisen palkan sekä lisät
  • Laadukkaan perehdytyksen
  • Laadukkaat työvälineet ja mukavan tiimin, jotka tarjoavat menestyksesi mahdollisuudet
  • Monipuolisen ja liikkuvan työn vaihtelevissa kohteissa

Palvelulogistiikan osaajapankki

Haluaisitko työskennellä Niemellä tulevaisuudessa? Haemme tekijöitä tuleviin työntekijätarpeisiin Helsingin toimipisteelle. Työntekijätarve voi ilmetä viikon tai kuukausien päästä, mutta kuulisimme mielellämme sinusta jo nyt. Pidämme työhaastattelut ennakkoon, jolloin mahdollistamme sinulle:

  • Etusijan sinun osaamistasi ja kiinnostustasi vastaaviin tehtäviin ennen varsinaisen haun alkua
  • Nopean työllistymisen, kun työtä on tarjolla

Työtehtäviä osaajapankissa ovat esimerkiksi muuttaja, kalusteasentaja, rakennuslogistiikan sisäänkantaja tai vaikkapa kuorma-autonkuljettaja. Edellytämme työtehtävissä 18 vuoden ikää, sujuvaa suomen kielen taitoa ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Tehtävien kuvauksista voit lukea lisää osoitteessa:

 https://www.niemi.fi/tyopaikat/tyotehtavia_niemella