Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Mitä sulle kuuluu?

Eikun oikeasti… Koska viimeksi mietit, miten sulla menee?

Onni Café on pari tuntia aikaa just sulle. Joka perjantai klo 13 Onni Caféssa kahvitellaan, ollaan rennosti muiden nuorten kanssa ja käsitellään eri hyvinvointiteemoja asiantuntijan johdolla itse tehden. Ja kahvi on ilmaista!

Nähdään Onni Caféssa! Ohjaamon Sini, sini.korhonen@te-toimisto.fi, p. 050 516 1211

 

Onni Café aloitetaan jo klo 13, ole ajoissa paikalla!

 
11.10. Vesivärihulluttelu
 
Lokakuun värit tulevat Ohjaamoon sisälle, kun Onni Café lähtee mukaan vesivärihullutteluun kuvataiteilija Anu Horttanaisen ohjauksessa. Vesivärihulluttelussa pääset rauhoittumaan ja keskittymään taiteen tekemiseen samalla päästäen irti huolista ja muista turhista ajatuksista. Etukäteen sinun ei tarvitse osata mitään ja jokainen onnistuu varmasti. Tule ja tartu pensseliin, värit odottavat sinua!
 
18.10. Ole oman taloutesi valtias!
 
Kertyykö maksamattomia laskuja? Mietitkö, että riittävätkö rahat kuun loppuun? Kaipaisitko lisää työkaluja ja taitoja oman talouden suunnitteluun? Oletko miettinyt mitkä asiat sinua motivoivat rahankäytössä? Entä kiinnostaako sijoittaminen tai mikrosäästäminen? Tai kaipaatko vinkkejä siihen, miten pienillä tuloilla voi tulla toimeen? Nyt on mahdollisuus saada vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin, kun Onni Caféssa on mukana Taloustaitohanke ja pankin asiantuntija! Työpajan sisältö rakennetaan yhdessä kiinnostuksen kohteiden ja toiveiden mukaan. Tuu mukaan ottamaan oma talous haltuun!
 
25.10. Puhutaan kannabiksesta!
 
Ruoho, pilvi, kukka, budi… Kannabis on aihe, johon törmää siellä täällä ja aina ei ole ihan varmaa, mikä on totta ja mikä ei. Onko mielessäsi asia, joka askarruttaa? Mitkä ovat todellisia kannabiksen käyttöön liittyviä riskejä vai onko niitä? Mikä on käyttörikos ja miten se voi vaikuttaa elämääni? Tule kysymään, keskustelemaan ja pelaamaan korttia kannabiskorteilla Ehytin Kannabis-Kimin kanssa.