Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Mitä rohkeus tarkoittaa sinulle? Millainen toiminta on rohkeaa ja mistä rohkeus kumpuaa? Rohkeuden teemoja käsitellään helmikuun Onni Caféssa 12.2. klo 17-19. Onni Cafén myötä Ohjaamo myös muuttuu podcast-studioksi, kun keskustelijoiden mietteet tallennetaan julkaistavaksi Ohjaamocast-podcastissa!

Onni Café aloitetaan paneelikeskustelulla, jossa kolme keskustelijaa puntaroi rohkeutta Gurmann Sainin johdolla.

Keskustelijat:

Kuura Ekebom: Helsinkiläinen haaveilija, opiskelen animaatio-alalle ja olen tosi ihmisläheinen. Minulle rohkeutta on uskaltaa pyytää apua ja olla oma itsensä!

Eeva Luhtakallio: Olen sosiologian professori yliopistolla, opetan ja tutkin osallistumiseen, politiikkaan ja aktivismiin liittyviä asioita. Rohkeus tarkoittaa minulle sitä, että vaikka yhden ihmisen osuus yhteisistä asioista ei aina näytä kovin merkittävältä, yhdenkin ihmisen rohkeuden merkitys voi olla korvaamattoman suuri: rohkeus voi pelastaa henkiä ja kääntää historian suunnan. Rohkeutta on monen näköistä – se ei aina ole kovaäänistä tai näyttävää. Rohkeuteen kuuluu harkintaa ja vastuuta, sillä todellinen rohkeus vaatii asioista perillä olemista ja perääntymättömyyttä seurausten edessä.

Tuuli Aitchison: Olen Tuuli Aitchison, yleisen kirjallisuustieteen opiskelija ja ilmastoaktiviinen kansalainen. Rohkeus on suhteellista; se on joillekin ihmisten edessä tanssimista ja toisille megafoniin huutamista.

Paneelikeskustelun jälkeen pääset itse ääneen jakamaan mietteitäsi ja kokemuksiasi rohkeudesta. Jokaisen mielipide on arvokas ja keskustelussa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Jos et halua itse osallistua keskusteluun, voit tulla mukaan vain kuuntelemaan.

Onni Café on avoin kaikille 15–29 -vuotiaille eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tapahtumassa on maksuton kahvitarjoilu. Tule rohkeasti mukaan!

Tulostettava esite.