Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Pääsykokeet edessä! Paniikki. Miten valmistautua? Ohjaamon Pääsykoetreffit auttavat! Pääsykoetreffeillä kehität opiskelutekniikoitasi ja valmistaudut pääsykokeisiin rennossa porukassa!

Vaikka Ohjaamon neuvontapiste on suljettu, Pääsykoetreffit järjestetään käyttäen hyväksi mm. Skypeä. Ohjeistukset ja lisätietoa ilmoittautuneille.

Pääsykoetreffit on suunnattu kaikille korkeakouluun hakeneille ja pääsykokeisiin osallistuville alle 30-vuotiaille helsinkiläisille. Tapahtumat ovat maksuttomia.

  • Tiistai 17.3. klo: 9-11, Korkeakouluhakuinfo, Korkeakoulujen toinen yhteishaku alkaa! Nyt on viimeistään aika selvittää, miten haku tehdään ja mikä olikaan todistusvalinta. Ohjaamon opinto-ohjaaja johdattaa sinut hakuviidakon läpi.
  • Perjantai 3.4. klo 13-15, Opiskelutekniikat, Mikä opiskelutekniikka sopii sinulle? Varmista, että pääsykokeissa tarvittava tieto jää päähäsi kokeisiin saakka! Ohjaamon erityisopettaja ja psykologi tutustuttavat sinut eri opiskelutekniikoihin.
  • Perjantai 17.4. klo: 13-15, Henkinen valmistautuminen, Tiedät osaavasi, mutta silti jännittää. Miten kohdata pääsykokeet levollisin mielin? Ohjaamon psykologi tarjoaa parhaat vinkit siihen, miten olet parhaimmillasi pääsykokeissa!
  • Torstai 23.4 klo 12.30-13.30, Viime hetken tärpit, Mikä vielä askarruttaa? Viimeisillä pääsykotreffeillä Ohjaamon opinto-ohjaaja jakaa viime hetken tärpit pääsykokeisiin ja vastaa kysymyksiin, jotka vielä askarruttavat mieltäsi.

Ilmoittaudu pääsykoetreffeille etukäteen!

Voit ilmoittautua joko kaikkiin tai yksittäisiin tapahtumiin.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
Hanna Karhu, 0295 040 074,
hanna.karhu@te-toimisto.fi

Tulostettava esite.