Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

”Ensimmäinen kaupan alan kesätyö on opettanut minulle tärkeitä työelämätaitoja, kuten asiakaspalvelua sekä tiimityötä ja hyödyn näistä taidoista vielä näin 10 vuoden jälkeenkin. Kaupan työ on muokannut minusta multitalentin” – kaupan alan rekrytointikonsultti.

Nyt haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden ottaa askeleen kohti kaupan alaa, oli se sitten ensimmäinen työpaikkasi tai kaipaat uusia haasteita työurallasi.

Päivittäistavarakauppa:
Työllistää tekijöitä aina 18-vuotiaasta tulevaisuuden talentista kokeneempaan konkariin. Ruoan verkkokaupassa pääset toimimaan kauppakassikerääjänä, kun taas osaston myyjänä pääset täydentämään asiakkaan tarvitsemat tuotteet esille houkuttelevilla esillepanoilla, sekä kassamyyjänä viimeistelet asiakaskokemuksen. Vetääkö sinua puoleensa suuremmat hypermarketit vai pienemmät ruokakaupat – sinä päätät.

Erikoistavarakauppa:
Tarjoaa uramahdollisuuksia laadukkaan asiakaspalvelun parissa ja pääset haastamaan itseäsi myynnillisessä roolissa. Lähestyt asiakasta rohkeasti, selviät ja ymmärrät asiakkaan tarpeen, inspiroit asiakasta uuteen ja myynnillisellä otteella viet palvelutapahtuman maaliin. Miltä tuntuisi työskennellä kesä yhdessä suomen suurimmista tavarataloista kuten Stockmannilla, Flying Tiger myymälässä tai Finlaysonin Pop up- sesongissa?

Mitä odotamme sinulta?
Kaupan alalla työpäivät ovat vaihtelevia ja yllättäviä tilanteita voi tulla eteen, jolloin työntekijällä tulisi olla hyvät vuorovaikutus- sekä ongelmanratkaisutaidot. Oma-aloitteellisuus on iso plussa. Voit myös ottaa kilpailun ulkona porottavan auringon kanssa, kumpi loistaa kirkkaammin, asiakaspalveluhymysi vai auringonpaiste. Päivittäistavarakaupan puolella ikärajavalvottavien tuotteiden vuoksi täysi-ikäisyys on edellytyksenä kassatyölle.

Kesätyöhaku käy nyt kuumimmillaan, joten päivitä CV:si ajan tasalle ja aseta sormesi hakemusliipaisimelle!
Tuothan hakemuksessasi ilmi käytettävyytesi kesän ajalle.

Tästä linkistä pääset tapahtumaan.

Nähdään tapahtumassa!

Kesäterkuin,

Staffpointin kaupan tiimi.