Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Haaveiletko ammattilaiseksi taksialalle? TSW-Group järjestää rekrytilaisuuden jokaisen kuun ensimmäisenä maanantaina. Ensimmäinen rekrytilaisuutemme on toukokuussa. Pääset osallistumaan tilaisuuteen tästä linkistä.

Haemme taksinkuljetusalasta kiinnostuneita kuljettajia ja yrittäjiä tiimiimme! Tarjoamme koulutusta, vahvaa tukea, sekä opastusta, jotta osaat tehdä hyviä valintoja taksinkuljettajan työssä. Kerromme tapahtumassa, mitä kaikkea voimme tarjota sinulle tueksi taksiyrittäjänä tai taksinkuljettajana toimisen onnistumiseen.

Koulutuksemme kestää kaksi viikkoa tästä ei tule sinulle kuluja. Maksamme myös taksilupaan liittyvät kulut puolestasi. Työtehtäviisi kuuluu autosta huolehtiminen, asiakaspalvelutyö, henkilö- ja tavarakuljetukset. Meillä on tarjolla myös etenemismahdollisuuksia ja autamme sinua, mikäli haluat taksiyrittäjäksi omalla autolla.

Tarjoamme viihtyisän ja vastuullisen työympäristön, sekä kannustavat ja ammattitaitoiset työkaverit, joilta voit aina kysyä neuvoja. Saat työhösi kattavan perehdytyksen!

Kuljettajana toimit Helsingin, Vantaan ja Espoon alueella. Tallimme sijaitsevat Pasilassa veturiparkissa, lähellä Pasilan juna-asemaa. Tarjoamme työntekijöillemme joustavia työ aikoja, voit vapaasti valita mitä vuoroja haluat tehdä ja pääset vaikuttamaan, minkä verran ansaitset rahaa työssäsi. Esim. jos ansaitset työvuorosi aikana 150 euroa, niin siitä vähennetään ensimmäiseksi 10 prosentin vero ja sen jälkeen summa kerrotaan 40 prosentilla ja eli sinulle jää tästä palkkaa 54 euroa.

Viihdyt meillä, jos:

– sinulla on alalta jo jonkin verran työkokemusta
– sinulla on hyvä asenne palvelutyöhön
– haluat oppia uutta, ja hyvä kyky tai halu oppia palvelemaan asiakkaita

Vaatimukset koulutukseen pääsylle:

– sinulla on ollut suomalainen ajokortti vähintään yhden vuoden voimassa
– rikosrekisterimerkintää ei saa olla viimeiseltä viideltä vuodelta
– ajolupakortti katsotaan eduksi hakiessa meille

Yhteistyökumppaneitamme ovat Taksihelsinki, Lähitaksi, Yango ja Uber. Autoja, joita käytämme ovat Mercedes, Volvo, BMW ja Skoda.

Tarjoamme myös kuljettajillemme ruoka-alennus kuponkeja, joilla voit käydä vuoron aikana syömässä edullisesti.

Tule kanssamme luomaan hyvää taksi-palvelua asiakkaillemme ja viihtymään työssäsi!

Lisätietoja:

Waheed Kamran,
Toimitusjohtaja
045 230 6823
tswgroupay@gmail.com