Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Tapahtuma järjestetään etänä.

Oletko taide-, kulttuuri-, media- tai museoalan ammattilainen tai kouluttautumassa alalle? Mietitkö urapolkuasi? Haetko vauhtia urallesi? Kaipaatko apua osaamisesi ilmaisemiseen tai urapolkusi löytämiseen? Kaipaatko sparrausta ja välineitä oman osaamisesi myymiseen?

Aika ja paikka: 24.3. klo 10-16.30 NewCo Helsinki, Ensi Linja 1

Kohderyhmä: Helsingin työllisyyspalveluiden asiakkaat:  taide- ja kulttuurialan henkilöt, kuten graafikot, taiteilijat, kuvittajat, valokuvaajat, kulttuurituottajat, teatteri-ihmiset, museoihmiset, taidehistorioitsijat, kuraattorit, alan yrittäjät tai alalle suuntaavat

Päivän tavoitteet: Valmennuspäivä on suunnattu oman osaamisen tunnistamisen, jatkojalostamisen ja työllistymisen kanssa painiville henkilöille. Työpajassa kirkastetaan kunkin yksilöllistä osaamista sekä oman osaamisen ilmaisua, haetaan urapolulle suuntaa ja harjoitellaan esimerkiksi omien taitojen myyntiä. Pääset miettimään koulutetun vetäjän ja ryhmän kanssa juuri niitä kysymyksiä, joita sinulla on työllistymiseen ja urakehitykseesi liittyen. Päivän aikana tapaat muutamia työnantajia, jotka kertovat toimialastaan, työtehtävistä ja osaamisvaatimuksista ja saat tilaisuuden kertoa osaamisestasi.

Huom! Ota useampi tulostettu CV mukaan.

Vetäjä: Vetäjänä Johanna Wahlbeck. Johanna on taidealan yrittäjä, tuotekehittäjä, taidefilosofi (FM), työnohjaaja, kuvataideterapeutti sekä taidekasvatuksen tohtorikoulutettava. Voit lukea lisää Johannasta hänen kotisivuiltaan: https://oivallamme.fi.

Ilmoittautuminen 20.3. mennessä: Ryhmään mahtuu 20 henkilöä ja se täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Toimi nopeasti ja ilmoittaudu mukaan. Lähetä sähköposti ja kerro miksi haluat osallistua työpajaan ja omat yhteystietosi: johanna@oivallamme.fi

Tulostettava esite.

Image by Free-Photos from Pixabay