Työnantajatreffit: Bolt Works

Työnantajatreffit: Bolt Works
Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Itäkeskuksen Stoassa on tarjolla työtä tekijöille, kun Ohjaamon Työnantajatreffeillä tavataan Bolt Worksin rekrytoijia 25.4. klo 13.00! Tarjolla on töitä useilta eri aloilta ja pääset myös juttelemaan Amiedun asiantuntijan kanssa eri koulutusvaihtoehdoista!

Työnantajatreffeillä pääset suoraan haastatteluun aidosti rekrytoivalle yritykselle.

Tulethan tapahtumaan ajoissa, jo 12.45, sillä tapahtuma aloitetaan klo 13.00!

Tilaisuus alkaa Ohjaamon sparrauksella ja työnantajan infolla työtehtävistä. Näiden jälkeen alkavat 5 minuuttia kestävät henkilökohtaiset haastattelut. Tilaisuus kestää noin 2-3 tuntia.

Paikka: Itäkeskuksen Stoa, Turunlinnantie 1, 00900 Helsinki
Aika: 25.4. klo 13.00

Bolt Works on kasvuvaiheessa oleva rakennusalan ja teollisuuden työvoimavuokraukseen keskittynyt teknologiayhtiö, jonka oma mobiilipalvelu yhdistää työt ja työntekijät uudella tavalla. Sekä työntekijät että työn tilaajat voivat arvioida ja suositella toisiaan.
Hyville tekijöille maksetaan parempaa palkkaa ja asiakkaat saavat parempia työmiehiä.

Nyt haemme:

– Jäteautokuljettajan apumiehiä (25 tehtävää). Hyvä fyysinen kunto, työtä pelkäämätön asenne. Suomen kieli, niin että ymmärtää suomenkielisiä ohjeita. Palkkaus 11-12 €/t + tes-lisät. Koeajan jälkeen mahdollisuus vakituiseen työhön asiakkaan listoilla.

– Raskaan kalustoon asentajia (8 tehtävää), hitsaustaito (ei tarvitse voimassa olevia luokkia). Loistava asenne korvaa pitkän työkokemuksen alasta. Kyseessä kaksivuorotyö, ajokortti ei ole pakollinen. Palkkaus 12 €/t + tes-lisät. Suomen kieli äidinkielentasoinen koulutusta, harrastustausta sopii myös.

– Kiinteistönhoitajia (10 paikkaa), plussaksi katsotaan kiinteistöautomatiikan kokemus, (esim. pannuhuone). Palkat asettuu riippuen kokemuksesta 12-15€/t + tes-lisät. Koeajan jälkeen mahdollisuus vakituiseen työhön asiakkaan listoilla. Kiinteistöalan perustutkinto tai kiinteistöalan työkokemuksen omaavia (n.2v).

– Rakennusapumiehiä. Suomen kielen taito tarvitaan. Työturvallisuuskortti. Fyysiseen työhön valmis henkilö. Palkkaus 10,33 €/t + tes-lisät

Tapahtumassa on mukana myös Amiedu, joka kertoo koulutuspoluista mm. kiinteistönhoito- ja rakennusalalle.

Ota mukaan tulostettu CV.
Ilmoittaudu tapahtumaan: tuulia.rauhalakaltio@hel.fi.

Ja merkitse tilaisuus kalenteriisi: Itäkeskuksen Stoa (Turunlinnantie 1) to 25.4. kello 13-15!

Katso ohjeet rekrytapahtumaan valmistautumiseksi: