Työnantajatreffit: Kairest

Työnantajatreffit: Kairest
Ladataan Tapahtumat

Haluatko vaihtelevaan työhön ravintolaan? Vai oletko ehkä siivousalan ammattilainen? Tule Ohjaamoon torstaina 19.9. klo 10.00 Työnantajatreffeille tapaamaan Kairestin haastattelijoita!

Työnantajatreffeillä pääset suoraan haastatteluun aidosti rekrytoivalle yritykselle.

Tulethan tapahtumaan ajoissa, jo 9.45, sillä tapahtuma aloitetaan klo 10.00! Tilaisuus on suunnattu 18-29‒vuotiaille.

Tilaisuus alkaa Ohjaamon sparrauksella ja työnantajan infolla työtehtävistä. Näiden jälkeen alkavat 5 minuuttia kestävät henkilökohtaiset haastattelut. Tilaisuus kestää noin 2-3 tuntia.

Oletko oma-aloitteinen, tiimityötaitoinen ja sinulla on kyky joustaa muuttuvissa työtilanteissa? Kairest etsii luotettavia ja ammattiylpeitä tekijöitä, nyt etsinnässä reippaita apukäsiä asiakasyrityksillemme mm. ravintola- ja siivousalalle. Ravintola-alalla on tarvetta kokeista, keittiöapulaisista, tiskareista ja tarjoilijoista. Siivousalalla kaivataan apua ammattitaitoisista tekijöistä, joilta luonnistuu peruspesujen lisäksi vahaukset. English-speaking applicants are also welcome!

Tarjolla on lyhyempiä ja pidempiaikaisia työsuhteita.

Palkkaus on TES tai sopimuksen mukaan. Hakijalla tulisi olla hygieniapassi ja salmonellatodistus sekä voimassa oleva työlupa (working permit).

Kairest Oy on luotettava ja osaava henkilöstöpalveluyritys.

Tarjoamme monipuolisia henkilöstöratkaisuja yritysten muuttuviin tilanteisiin. Autamme rekrytoinneissa sekä välitämme työntekijöitä erimittaisiin määräaikaisiin ja vakituisiin toimeksiantoihin useille eri toimialoille.

Ilmoittaudu mukaan, Arja Kukkonen, p. 040 6555 403, arja.h.kukkonen@hel.fi!

Ja merkitse tilaisuus kalenteriisi: Ohjaamo Helsinki (Fredrikinkatu 48) to 19.9. kello 10-13!

Katso ohjeet rekrytapahtumaan valmistautumiseksi täältä!

OHJAAMO HELSINKI, FREDRIKINKATU 48, KAMPPI, AVOINNA MA-PE KLO 12-17!

Saapuminen Ohjaamo Helsinkiin.