Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Valitettavasti Kotipuhtaaksi Oy:n rekrytointitapahtuma perutaan Kanneltalolla 24.3. Voit hakea siistijän työpaikkaa sähköisesti sivuilta kohdasta ”työpaikat” ja jättämällä hakemuksen. toihin.kotipuhtaaksi.fi/

Koti puhtaaksi Oy on valittu jo kahtena vuonna peräkkäin Great Place to Work –listauksen Suomen 10 parhaan työpaikan joukkoon. Nyt Koti puhtaaksi Oy hakee siistijöitä. Tule Työnantajatreffeille Kanneltaloon tiistaina 24.3. ja pääset haastatteluun erääseen Suomen siistimmistä työpaikoista!

Työnantajatreffeillä pääset suoraan työnantajan pikahaastatteluun.

Tulethan tapahtumaan ajoissa, jo 12.45, sillä tapahtuma aloitetaan klo 13.00!

Tilaisuus alkaa Ohjaamon sparrauksella ja työnantajan infolla työtehtävistä. Näiden jälkeen alkavat 5 minuuttia kestävät henkilökohtaiset haastattelut. Tilaisuus kestää noin 2-3 tuntia.

Vuonna 2018 Koti Puhtaaksi Oy valittiin Pirkanmaan vuoden työnantajaksi. Sijoittuminen kahtena vuotena peräkkäin GPTW Suomen Top 10:iin sekä rankkaus Euroopan 9:ksi parhaaksi työpaikaksi 2019.

Etsimme Siistijöitä!

Käytännössä työsi tapahtuu pääkaupunkiseudulla arkisin klo 7-17 välillä. Työtä tehdään pareittain joko autolla liikkuen tai julkista liikennettä hyödyntäen. Laadun varmistamiseksi työkohde on tuttu vähintään toiselle työparista. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta siistijän tehtävistä, mutta me arvostamme laadukasta työtä, joten perehdytämme sinut huolellisesti tehtävään. Työsuhteita tarjolla vakituisesta kesätyöhön, että kokoaikaisista työtunneista osa-aikaiseen.

Tarjoamme sinulle:

– Parityöskentely tekee päivästäsi mielekkäämmän

– Kattava moderni perehdytys ja ammattitaitoa syventäviä koulutuksia työsuhteen aikana

– Palkkauksesi määräytyy kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan pykälän korotetulla palkkaryhmällä (harjoitteluajanpalkka PR2 10,67€/h). Mikäli kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin, on harjoitteluajanpalkka 11,20€/h.  Lisäksi sinulla on mahdollisuus palkkakehitykseen ammattitaitosi kehittymisen myötä, mihin pystyt itse aktiivisuudellasi myötävaikuttamaan, ja palkka voi nousta aina 12,97€/h.

– Mahdollisuus opiskella ammattitutkinto työn ohessa normaalin palkan juostessa.

Jotta sinäkin viihdyt työssäsi, olisi seuraavat asiat hyvä olla:

– Hyvä fyysinen peruskunto

– Nautit vaihtelevista työkohteista

– Nuhteeton tausta

Ota mukaan tulostettu CV!

lmoittaudu mukaan, Maria Honkanen, maria.honkanen@hel.fi

Ja merkitse tilaisuus kalenteriisi: Kanneltalo, kirjaston lukuliiketila Helsinki, (Klaneettitie 5, 00420 Helsinki) ti 24.3. kello 13-15!

Katso ohjeet rekrytapahtumaan valmistautumiseksi täältä: https://youtu.be/HG3qKeIvkrI

Tulostettava esite.