Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Etsitkö työtä ravintolassa? Kiinnostaisivatko lisäansiot varhaisjakelijana? Vai teetkö mieluummin töitä ihmisten kanssa? Millaista työtä haetkin, Personalhusetilta todennäköisesti löytyy sitä! Tule Työnantajatreffeille Ohjaamo Helsinkiin torstaina 23.1. klo 10.00 tutustumaan tarkemmin työmahdollisuuksiin.

Työnantajatreffeillä pääset suoraan haastatteluun aidosti rekrytoivalle yritykselle.

Tulethan tapahtumaan ajoissa, jo 9.45, sillä tapahtuma aloitetaan klo 10.00! Tilaisuus on suunnattu 18-29‒vuotiaille.

Tilaisuus alkaa Ohjaamon sparrauksella ja työnantajan infolla työtehtävistä. Näiden jälkeen alkavat 5 minuuttia kestävät henkilökohtaiset haastattelut. Tilaisuus kestää noin 2-3 tuntia.

Etsimme pääkaupunkiseudun ahkeria ja toimeentarttuvia työntekijöitä monipalvelutyöntekijän, varhaisjakelijan, lastenhoitajan, siivous- ja ravintola-alan tehtäviin. Sinun on mahdollista työskennellä keikkalaisena, osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti.
Toivomme sinulta:

• motivoitunutta asennetta oppia uutta
• aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä lasten kanssa (vain lastenhoito)
• siivousalan kokemusta
• suomen ja/tai englannin kielen taitoa
• täysi-ikäisyyttä

Kaikissa työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Toivomme, että olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta – sellainen, jonka voimme laittaa hyvillä mielin matkaan asiakasyritykseemme! Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme aina kyseisen alan työehtosopimusta.

Merkitse tilaisuus kalenteriisi: Ohjaamo Helsinki (Fredrikinkatu 48) to 23.1.2020. kello 10-13!

Katso ohjeet rekrytapahtumaan valmistautumiseksi täältä: https://youtu.be/HG3qKeIvkrI

Katso myös muut rekrytapahtumamme, Ohjaamon CV-pohjat ja linkkivinkkimme täältä: https://ohjaamo.hel.fi/miten-voimme-auttaa-sinua/etsitko-toita/

Saapuminen Ohjaamo Helsinkiin: https://youtu.be/M4q_ADOU-d8