Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Etsitkö ensimmäistä työpaikkaasi? Posti on monelle työuran alkupiste. Jos olet täysi-ikäinen ja liikut mielelläsi ulkona, tule tutustumaan Postin työpaikkoihin! Posti Ohjaamon työnantajatreffeillä torstaina 13.2. klo 10.00.

Työnantajatreffeillä pääset suoraan haastatteluun aidosti rekrytoivalle yritykselle.

Tulethan tapahtumaan ajoissa, jo 9.45, sillä tapahtuma aloitetaan klo 10.00! Tilaisuus on suunnattu 18-29‒vuotiaille.

Tilaisuus alkaa Ohjaamon sparrauksella ja työnantajan infolla työtehtävistä. Näiden jälkeen alkavat 5 minuuttia kestävät henkilökohtaiset haastattelut. Tilaisuus kestää noin 2-3 tuntia.

Hei nuori työnhakija, meillä on sinulle töitä!

Työn hakeminen ja saaminen on joskus todella haastavaa, joten me haluamme tukea nuoria työtaipaleen alkumetreillä. Mitäpä jos ensimmäinen työpaikkasi olisi Postilla? Meillä voit tehdä töitä päivin tai öin, riippuen siitä, mikä sinulle sopii parhaiten! Postilla postinjakajat työskentelevät päivisin klo 06:00-17:00 välisenä aikana, ja sanomalehdenjakajat öisin keskimäärin 3,5 tuntia noin klo 01:00-06:30 välisenä aikana. Jos sinulla on ajokortti ja jopa oma auto, katsomme sen suureksi eduksi. Työtä voit kuitenkin tehdä pyörällä tai kärryllä, joten ajokortti ei ole välttämätön.

Olet meille juuri sopiva työntekijä, jos olet:

  • Täysi-ikäinen
  • Puhut kohtalaisesti joko suomea tai englantia
  • Pidät liikkumisesta säässä kuin säässä

Kiinnostuitko työstä? Haluatko kuulla lisää työtehtävistä? Tule käymään Työnantajatreffeillä, soita numeroon 0100 7000 (ma-pe 8-16) tai vieraile nettisivuillamme osoitteessa https://careers.posti.com/kiinnostavia-mahdollisuuksia

Merkitse tilaisuus kalenteriisi: Ohjaamo Helsinki (Fredrikinkatu 48) to 13.2.2020. kello 10-13!

Katso ohjeet rekrytapahtumaan valmistautumiseksi täältä: https://youtu.be/HG3qKeIvkrI

Katso myös muut rekrytapahtumamme, Ohjaamon CV-pohjat ja linkkivinkkimme täältä: https://ohjaamo.hel.fi/miten-voimme-auttaa-sinua/etsitko-toita/

Saapuminen Ohjaamo Helsinkiin: https://youtu.be/M4q_ADOU-d8

Tulostettava esite.