Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Kiinnostaako työ varastossa? SOL:n Työnantajatreffeillä pääset suoraan työhaastatteluun eikä aikaisempi kokemuskaan varastotöistä ole vaatimus! Ohjaamon Työnantajatreffit to 31.10. klo 13.00 Maunulatalossa.

Työnantajatreffeillä pääset suoraan työnantajan pikahaastatteluun.

Tulethan tapahtumaan ajoissa, jo 12.45, sillä tapahtuma aloitetaan klo 13.00!

Tilaisuus alkaa Ohjaamon sparrauksella ja työnantajan infolla työtehtävistä. Näiden jälkeen alkavat 5 minuuttia kestävät henkilökohtaiset haastattelut. Tilaisuus kestää noin 2-3 tuntia.

Haemme asiakasyritykseemme

 

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ

 

Työhösi kuuluu keräilyä, pakkaamista, lavoitusta, lähetystä, vastaanottoa, sekä muita yleisiä varastotehtäviä. Kokemus korkeakeräilystä ja trukilla ajamisesta katsotaan eduksesi, mutta halusi oppia uutta on ehdoton edellytys työstä nauttimiselle eli asenne ratkaisee paljon. Työaika sijoittuu kahteen vuoroon (aamuvuorot 6-14 ja iltavuorot 14-22, vuorot vuoroviikoin, työtä arkipäivisin) Työssä käsitellään LVI-, sähkö-, teollisuus- ja kylmätoimialojen tuotteita joten niiden tuntemus luetaan myös eduksesi. Kerro meille mikäli sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta varastotöistä tai trukeista esim. vastapaino / työntömastotrukeista.

 

KERÄÄJIÄ

 

Työtehtävät koostuvat pääasiassa tuotteiden keräämisestä ja pakkamisesta. Kerääjä pakkaa tuotteet lähetysvalmiiksi. Työhön kuuluu myös inventointia. Toivomme, että Suomenkielesi olisi sujuvaa. Työskentelytyylisi on aktiivinen, oma-aloitteinen ja sitoudut laadukkaaseen työn jälkeen. Työaika sijoittuu kahteen vuoroon (aamuvuorot 6-14 ja iltavuorot 14-22, (vuorot vuoroviikoin), töitä arkipäivisin) Työssä käsitellään LVI-, sähkö-, teollisuus- ja kylmätoimialojen tuotteita joten niiden tuntemus luetaan myös eduksesi.

 

PAKKAAJIA VARASTOTYÖHÖN

 

Työhön kuuluu pakkausta, tarroitusta, lähetystä sekä muita yleisiä varastotehtäviä. Työaika sijoittuu pääasiassa iltavuoroon arkipäiville, mutta valmius aamuvuoroihin on toivottavaa.

 

PAKKAAJIA

 

Vuorotyöhön Vantaalle. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työtä voit tehdä toiveidesi mukaan joko osa- tai kokoaikaisesti. Työhön kuuluu vaihtelevasti tuotteiden pakkaamista, lajittelua, tarroittamista ja keräämistä sekä muita yleisiä varastotyötehtäviä.

 

Aiempaa kokemusta varastotyöstä et tarvitse, sillä työhön järjestetään kattava perehdytys.

 

Työsuhteen pituudet vaihtelevat työstä riippuen keikkaluontoisesta määräaikaiseen työsuhteeseen.

 

Meillä on useita asiakkaita, joten palkkaus on sen mukaan mitä työehtosopimusta kukin asiakas käyttää. Palkkaus on kuitenkin aina vähintään TES:n mukainen.

Tapahtumassa myös mukana Stadin AO:n Pop Up –rekry. Koulutusta ja duunia! Tule juttelemaan itsesi haastatteluun!

 

Ota mukaan tulostettu CV!

lmoittaudu mukaan, Tanja Sainio, tanja.sainio@hel.fi

Ja merkitse tilaisuus kalenteriisi: Maunulatalo, Metsäpurontie 4, 00630 Helsinki, to 31.10. kello 13-15!

Katso ohjeet rekrytapahtumaan valmistautumiseksi täältä: https://youtu.be/HG3qKeIvkrI

Katso myös muut rekrytapahtumamme, Ohjaamon CV-pohjat ja linkkivinkkimme täältä: https://ohjaamo.hel.fi/miten-voimme-auttaa-sinua/etsitko-toita/